Povezane vesti
Jovanka Broz u šokantnoj ispovesti otkrila mnoge tajne: Josipe, predaj Dražine kosti porodici, neka ih sahrane! Spomenula i…
Kurir 28.12.2021
Scenarista i reditelj Milan Šarac otkrio je svojevremeno šta mu je Jovanka Broz rekla u vezi sa posmrtnim ostacima Draže Mihailovića i porodici Slobodana Miloševića. Šarac je predstavljajući svoju monodramu "Ja, Jovanka Broz" govorio o detaljima koje mu… »
Nestao je na 13 dana, kada se vratio to nije bio moj Tito! U šokatnoj ispovesti Jovanka otkrila i 1 miloševićevu tajnu!
Mondo 28.12.2021
"Došla sam u rezidenciju, a Tita nema. Nestao. Gde je? Niko ni reč da kaže. Bila sam u šoku. Nisam mogla nikome da kažem, mislim na svetsku javnost, niti da ga sama tražim. Zamislite, države bez šefa države. Nestao čovek u po bela dana." "Došla sam u… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 59 minutajoš 30 povezanih

„Da za Bibija, Hamasu preti uništenje, da se okonča katastrofa koja traje 3.000 godina“: Tramp o mirovnom planu za Gazu
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

Poljaci spremni da zapucaju! Lavov i Zaporožje u plamenu! Petoro mrtvih u ruskim napadima na Ukrajinu! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 41 povezana