Povezane vesti
Razveo se pre godinu dana, a već se ponovo ženi: Amar Gile progovorio o novoj devojci i planovima - volimo se
Mondo 28.12.2021
Amar Gile Jašarspahić ne krije da je srećan u novoj vezi. Amar Gile Jašarspahić ne krije da je srećan u novoj vezi. Pevač Amar Gile Jašarspahić u 2020. se razveo od tadašnje supruge Ene Sarajlić s kojom je bio u braku četiri godine, a nakon… »
Tek što se razveo, Amar Gile već planira novi brak
Nova 28.12.2021
Amar Gile Jašarspahić jedan je od najangažovanijih pevača koje je iznedrilo muzičko takmičenje "Zvezde Granda". On je u intervjuu za Grandonline sumirao godinu na izmaku, te otkrio planove za narednu. Kad sve sabere i oduzme, 2021. godina mu je… »
Tek se razveo, a već se ženi: Naš pevač uskoro planira svadbu, a evo šta je rekao o novcu: "Ispaštali smo što se para…
Blic 28.12.2021
Pevač Amar Gile Jašarspahić sumirao je utiske 2021. i otkrio da li mu je ova godina bila uspešna. - I jeste bila dobra i nije... Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 5 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane