Повезане вести
Псовао ме је и вређао! Миљана Кулић изнела детаље бруталне свађе са Иваном Маринковићем: Жао ми је што сам га звала да види…
Курир 28.12.2021
Миљана Кулић каже да је Иван Маринковић њиховом сину Жељку донео велику пиџаму када је дошао у недељу у Ниш да га види. Бивша учесница задруге каже да је Маринковић дете видео први пут после три године и да је према њему… »
Биле су то ужасне сцене! Драма у дому кулића: Иван Маринковић се сукобио са Миљанином сестром - ово су сви детаљи!
Мондо 28.12.2021
Миљана Кулић открила шт се догађало у њеној кући. Миљана Кулић открила шт се догађало у њеној кући. Иван Маринковић је, како пишу домаћи медији, након три и по године отишао у Ниш како би посетио свог сина Жељка којег је у… »
Фрка у породици Кулић! Миљанина сестра се жестоко сукобила са Иваном Маринковићем!
Ало 28.12.2021
Иванов сусрет са Жељком није могао да прође без драме! Миљанина сестра Тијана Кулић жестоко се посвађала са Иваном Маринковићем када је дошао у Ниш да после три и по године види малог Жељка. Она је веома везана за дечака ког… »
Вести дана »
Вучић, Фон дер Лајен и Кошта у Бриселу: Посебна пажња посвећена је енергетској безбедности и стабилности Србије
НИН пре 21 минутајош 41 повезана
Умрла жена (79) коју је ударио камион на Матејевачком путу у Нишу: Имала вишеструке тешке повреде
Телеграф пре 45 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 16 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних