Povezane vesti
Napadač iz Denvera poznavao žrtve: Ciljao određene ljude na osnovu ličnih i poslovnih odnosa, bio pod istragom foto
Kurir 29.12.2021
Naoružani napadač koji je na nekoliko lokacija u Denveru ubio pet osoba i ranio dve, ciljao je svoje žrtve na osnovu ličnih i poslovnih odnosa, saopštile su vlasti. Napadač Lindon Džejms MekLeod (47) ubijen je u ponedeljak uveče nakon što je ranio… »
Napadač u Denveru koji je ubio pet osoba poznavao je žrtve
Novi magazin 29.12.2021
Naoružani napadač koji je na nekoliko lokacija u Denveru ubio pet osoba i ranio dve, ciljao je svoje žrtve na osnovu ličnih i poslovnih odnosa, saopštile su vlasti. Napadač Lindon Džejms Meklaud (47) ubijen je u ponedeljak uveče nakon što je ranio… »
SAD: Šestero mrtvih u pucnjavi u Coloradu
Al Jazeera 29.12.2021
Muškarca ubila policija nakon što je u krvavom pohodu usmrtio pet osoba i ranio još tri. Naoružani napadač koji je djelovao sam ubio je pet i ranio dvoje ljudi, među njima policajca, u ponedjeljak u saveznoj državi Coloradu (Sjedinjene Američke Države)… »
Detalji smrtonosne pucnjave u Denveru: Ubijao ljude po salonima za tetoviranje, krvavi pohod nastavio u hotelu pa i sam…
Kurir 29.12.2021
Naoružani napadač koji je delovao sam ubio je petoro i ranio dvoje ljudi, među njima policajca, juče u saveznoj državi Kolorado, u Sjedinjenim Državama, a zatim je i sam ubijen u obračunu sa policijom, saopštila je američka policija. Muškarac je od… »
Šestoro mrtvih u pucnjavi u Koloradu, među njima napadač
N1 Info 29.12.2021
Naoružani napadač koji je delovao sam ubio je petoro i ranio dvoje ljudi, među njima policajca, u ponedeljak u saveznoj državi Koloradu, u Sjedinjenim Državama, a zatim je i sam ubijen u obračunu s policijom, saopštila je američka policija. Muškarac je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto nema alternativu za snabdevanje gorivom
Ekapija pre 3 satajoš 47 povezanih
BLOG UŽIVO Odloženo suđenje studentima uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih
IAEA: u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti
Politika pre 28 minutajoš 25 povezanih
Veliki odziv građana za upis prava svojine na neuknjižene objekte, prvog dana podneto 19.000 zahteva
RTS pre 23 minutajoš 125 povezanih
„Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Zvezdina noćna mora je Barsa u Beogradu, novi trener Partizana i život posle Željka VIDEO
Nova pre 43 minutajoš 64 povezane