Повезане вести

Нападач из Денвера познавао жртве: Циљао одређене људе на основу личних и пословних односа, био под истрагом фото

Нападач из Денвера познавао жртве: Циљао одређене људе на основу личних и пословних односа, био под истрагом фото

Курир 29.12.2021
Наоружани нападач који је на неколико локација у Денверу убио пет особа и ранио две, циљао је своје жртве на основу личних и пословних односа, саопштиле су власти. Нападач Линдон Џејмс МекЛеод (47) убијен је у понедељак увече… »
Нападач у Денверу који је убио пет особа познавао је жртве

Нападач у Денверу који је убио пет особа познавао је жртве

Нови магазин 29.12.2021
Наоружани нападач који је на неколико локација у Денверу убио пет особа и ранио две, циљао је своје жртве на основу личних и пословних односа, саопштиле су власти. Нападач Линдон Џејмс Меклауд (47) убијен је у понедељак увече… »
САД: Шестеро мртвих у пуцњави у Цолораду

САД: Шестеро мртвих у пуцњави у Цолораду

Ал Јазеера 29.12.2021
Мушкарца убила полиција након што је у крвавом походу усмртио пет особа и ранио још три. Наоружани нападач који је дјеловао сам убио је пет и ранио двоје људи, међу њима полицајца, у понедјељак у савезној држави Цолораду… »
Детаљи смртоносне пуцњаве у Денверу: Убијао људе по салонима за тетовирање, крвави поход наставио у хотелу па и сам…

Детаљи смртоносне пуцњаве у Денверу: Убијао људе по салонима за тетовирање, крвави поход наставио у хотелу па и сам…

Курир 29.12.2021
Наоружани нападач који је деловао сам убио је петоро и ранио двоје људи, међу њима полицајца, јуче у савезној држави Колорадо, у Сједињеним Државама, а затим је и сам убијен у обрачуну са полицијом, саопштила је америчка… »
Шесторо мртвих у пуцњави у Колораду, међу њима нападач

Шесторо мртвих у пуцњави у Колораду, међу њима нападач

Н1 Инфо 29.12.2021
Наоружани нападач који је деловао сам убио је петоро и ранио двоје људи, међу њима полицајца, у понедељак у савезној држави Колораду, у Сједињеним Државама, а затим је и сам убијен у обрачуну с полицијом, саопштила је… »

Вести дана »