Повезане вести
Победа Денвера уз добру партију Јокића, Кари постигао 3.000. тројку
Радио сто плус 29.12.2021
Пејтон је утакмицу завршио са 11 поена и седам скокова, а српски играч Немања Бјелица са пет поена и осам скокова. Кошаркаши Лос Андјелес Лејкерса победили су Хјустон са 132:123 и прекинули низ од пет пораза. Лејкерсе су… »
Јокић питао сина НБА легенде: „Је л’ ме ти чуваш“, па добио најсмешнији одговор
Нова 29.12.2021
Гери Пејтон други, син некадашњег НБА аса Герија Пејтона, описао је како изгледа играти против Николе Јокића. Млађи Пејтон наступа за Голден Стејт Вориорсе, који су у уторак на среду поражени од Денвер Нагетса 89:86. Стеф Кари… »
Јокић распаметио чувеног тренера: Не постоји ништа што Никола не може
Нова 29.12.2021
Никола Јокић био је кључни фактор у победи Денвера над Голден Стејтом са 89:86. При 88:86, Јокић је изблокирао зицер за изједначење и угасио наду Вориорса да могу на свом паркету барем до продужетка. Српски центар је постигао… »
Леброн Џејмс трећи у историји НБА са више од 36.000 кошева
Дневник 29.12.2021
ХЈУСТОН: Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс трећи је играч у историји НБА лиге који је стигао до 36.000 постигнутих поена. У победи Лејкерса на гостовању Хјустон Рокитсима (132:123), Џејмс је забележио је 32 коша и… »
НБА: Денвер победио Голден Стејт, дабл-дабл Јокића
Дневник 29.12.2021
САН ФРАНЦИСКО: Кошаркаши Денвера победили су у гостима фаворизовани Голден Стејт са 89:86, уз дабл-дабл учинак Николе Јокића. Српски центар је за 35 минута на терену постигао 22 поена, остварио 18 скокова и пет асистенција. На… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро