Повезане вести

"30 Дана сам била у самици са бубашвабама": Цецина прва исповест о хапшењу! Болни детаљи о којима никад није говорила

"30 Дана сам била у самици са бубашвабама": Цецина прва исповест о хапшењу! Болни детаљи о којима никад није говорила

Мондо 29.12.2021
Певачица Цеца Ражнатовић први пут је проговорила о најболнијим данима и хапшењу у полицијској акцији "Сабља". Певачица Цеца Ражнатовић први пут је проговорила о најболнијим данима и хапшењу у полицијској акцији "Сабља"… »
Цеца: Родитељи ми никада нису опростили што немам диплому факултета

Цеца: Родитељи ми никада нису опростили што немам диплому факултета

Нова 29.12.2021
Певачица Светлана Цеца Ражантовић открила је да јој родитељи никада нису опростили то што није уписала и завршила факултет. „Била сам одличан ђак и планирала сам да студирам психологију, али ме је живот одвео на другу страну“… »
"Родитељи ми то никада нису опростили": Цеца искрена до сржи о породици: "Хтели су да се обогате на мој рачун, тата ме је…

"Родитељи ми то никада нису опростили": Цеца искрена до сржи о породици: "Хтели су да се обогате на мој рачун, тата ме је…

Блиц 29.12.2021
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић одрасла је у Житорађи. Њена мајка Мира била је учитељица, а отац Слободан економиста који су јој одувек били и остали највећа подршка у животу, међутим признаје да јој једну… »

Вести дана »