Повезане вести
Петриња изгледа као да се потрес десио јуче, а не прије годину дана
Ал Јазеера 29.12.2021
Годину дана након разорног земљотреса који је погодио Банију у Хрватској, у којем је живот изгубило осам људи, завршена је обнова на 1.106 кућа. Потрес је учинио штету на 40.000 објеката и многи грађани су и данас без домова… »
Годишњица земљотреса у Петрињи: Отац и син на носилима, крик мајке и срушени домови: На данашњи дан свет су обишле…
Блиц 29.12.2021
Данас је годину дана од разорног земљотреса који је погодио Петрињу, само дан након што је потрес на истом подручју многе куће оставио у рушевинама. У земљотресу је било жртава и повређених, док су многи становници хрватске… »
Банија годину дана од потреса: „Живот ми је стао на дан кад се кућа срушила“
Нова 29.12.2021
Годину дана након разорног потреса који је погодио Банију обнова погођених градова и села још увек није кренула. Више хиљада домова добило је црвену налепницу, а бројни људи и даље живе у контејнерима, без приступа струји… »
Како живе људи годину дана након земљотреса у Хрватској: Живот је стао кад ми се кућа срушила
Телеграф 29.12.2021
Неколико хиљада домова добило је црвену налепницу, а многи људи и даље живе у контејнерима, без приступа струји, води и грејању. Годину дана након разорног земљотреса јачине 6,2 по Рихтеру који је погодио Банију, обнова… »
Милош с Баније својим је рукама саставио кућу: „Ако чекаш државу, нећеш дочекати“
Данас 29.12.2021
Данас се навршава се прва годишњица разорног змљотреса који је погодио Банију 2020. Уз Страшник, под којим је био епицентар потреса, најтеже су страдале Мајске Пољане код Глине у којима је погинуло петоро људи, а за већину… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана