Повезане вести

Јовану годинама злостављао зоран Марјановић! Мистерија смрти: Због љубоморе психички и физички ју је терорисао!

Јовану годинама злостављао зоран Марјановић! Мистерија смрти: Због љубоморе психички и физички ју је терорисао!

Курир 29.12.2021
Предузетница из Ниша Јована Марјановић (54), која је 26. децембра нађена мртва на Златибору после четвородневне потраге, наводно је трпела злостављање од свог бившег мужа Зорана Марјановића, тврде њени пријатељи. Иако је… »
Туга за јованом која је пронађена мртва на Златибору: Пријатељи: "Бивши муж јој је правио проблеме", Марјановић: "Жао ми је…

Туга за јованом која је пронађена мртва на Златибору: Пријатељи: "Бивши муж јој је правио проблеме", Марјановић: "Жао ми је…

Блиц 29.12.2021
Предузетница из Ниша Јована Марјановић (54), која је 26. децембра пронађена мртва на Златибору после четвородневне потраге, наводно је трпела злостављање од бившег мужа, наводе београдски медији изјаве њених пријатеља… »
Пресудио себи на кућном прагу: Познат разлог самоубиства брата Јоване Марјановић упао у велике новчане проблеме?

Пресудио себи на кућном прагу: Познат разлог самоубиства брата Јоване Марјановић упао у велике новчане проблеме?

Курир 29.12.2021
Јована Марјановић (54), предузетница из Ниша, чије је тело после петодневне потраге пронађено на Златибору, била је наводно жртва злостављања бившег супруга, Зорана Марјановића. Тврдњу је изнео Игор Јурић, оснивач Фондације… »
"Жао ми је и тешко, али...": Огласио се бивши супруг Јоване Марјановић након приче о злостављању

"Жао ми је и тешко, али...": Огласио се бивши супруг Јоване Марјановић након приче о злостављању

Мондо 29.12.2021
Јованино тело је пронађено на Златибору у недељу, након пет дана потраге, а и даље се не зна који је разлог наводног самоубиства. Јованино тело је пронађено на Златибору у недељу, након пет дана потраге, а и даље се не зна… »
Смрт моје бивше жене нема везе са мном! Зоран Марјановић за Курир о преминулој Јовани

Смрт моје бивше жене нема везе са мном! Зоран Марјановић за Курир о преминулој Јовани

Курир 29.12.2021
Зоран Марјановић (53), бивши супруг Јоване (54) која је пронађена мртва на Златибору после петодневне потраге, за Курир каже да му је тешко због смрти жене са којом има три ћерке. Да подсетимо, Марјановићева је нестала 22… »
Игор Јурић тврди да је полиција закаснила да реагује на нестанак предузетнице из Ниша

Игор Јурић тврди да је полиција закаснила да реагује на нестанак предузетнице из Ниша

Данас 29.12.2021
Игор Јурић, председник Центра за несталу и злостављану децу, рекао је данас да је полиција закаснила са реакцијом у случају нестанка предузетнице Јоване Марјановић (54) из Ниша, која је је после неколико дана пронађена мртва… »

Вести дана »