Povezane vesti

Jovanu godinama zlostavljao zoran Marjanović! Misterija smrti: Zbog ljubomore psihički i fizički ju je terorisao!

Jovanu godinama zlostavljao zoran Marjanović! Misterija smrti: Zbog ljubomore psihički i fizički ju je terorisao!

Kurir 29.12.2021
Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru posle četvorodnevne potrage, navodno je trpela zlostavljanje od svog bivšeg muža Zorana Marjanovića, tvrde njeni prijatelji. Iako je, kako kažu oni koji su… »
Tuga za jovanom koja je pronađena mrtva na Zlatiboru: Prijatelji: "Bivši muž joj je pravio probleme", Marjanović: "Žao mi…

Tuga za jovanom koja je pronađena mrtva na Zlatiboru: Prijatelji: "Bivši muž joj je pravio probleme", Marjanović: "Žao mi…

Blic 29.12.2021
Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra pronađena mrtva na Zlatiboru posle četvorodnevne potrage, navodno je trpela zlostavljanje od bivšeg muža, navode beogradski mediji izjave njenih prijatelja. Međutim, Zoran… »
"Žao mi je i teško, ali...": Oglasio se bivši suprug Jovane Marjanović nakon priče o zlostavljanju

"Žao mi je i teško, ali...": Oglasio se bivši suprug Jovane Marjanović nakon priče o zlostavljanju

Mondo 29.12.2021
Jovanino telo je pronađeno na Zlatiboru u nedelju, nakon pet dana potrage, a i dalje se ne zna koji je razlog navodnog samoubistva. Jovanino telo je pronađeno na Zlatiboru u nedelju, nakon pet dana potrage, a i dalje se ne zna koji je razlog navodnog… »
Presudio sebi na kućnom pragu: Poznat razlog samoubistva brata Jovane Marjanović upao u velike novčane probleme?

Presudio sebi na kućnom pragu: Poznat razlog samoubistva brata Jovane Marjanović upao u velike novčane probleme?

Kurir 29.12.2021
Jovana Marjanović (54), preduzetnica iz Niša, čije je telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je navodno žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića. Tvrdnju je izneo Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", a… »
Smrt moje bivše žene nema veze sa mnom! Zoran Marjanović za Kurir o preminuloj Jovani

Smrt moje bivše žene nema veze sa mnom! Zoran Marjanović za Kurir o preminuloj Jovani

Kurir 29.12.2021
Zoran Marjanović (53), bivši suprug Jovane (54) koja je pronađena mrtva na Zlatiboru posle petodnevne potrage, za Kurir kaže da mu je teško zbog smrti žene sa kojom ima tri ćerke. Da podsetimo, Marjanovićeva je nestala 22. decembra na Zlatiboru… »
Igor Jurić tvrdi da je policija zakasnila da reaguje na nestanak preduzetnice iz Niša

Igor Jurić tvrdi da je policija zakasnila da reaguje na nestanak preduzetnice iz Niša

Danas 29.12.2021
Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu, rekao je danas da je policija zakasnila sa reakcijom u slučaju nestanka preduzetnice Jovane Marjanović (54) iz Niša, koja je je posle nekoliko dana pronađena mrtva pored potoka na… »

Vesti dana »