Povezane vesti
Hana i ja nagovaramo daču da ide kod psihologa! Bekvalčeva otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem, spomenula njegovu ženu…
Kurir 29.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da sa starijom ćerkom Hanom redovno posećuje psihologa, a kako ističe u svemu ima podršku bivšeg supruga Danila Ikodinovića. - Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu… »
Nataša bekvalac priznala: Idem sa ćerkom kod psihologa, Dača nam je sada stvarno potreban
Večernje novosti 29.12.2021
Foto: N. Skenderija Ona je nekadašnjeg sportistu spomenula dok je pričala da ide kod psihologa, baš kao i njena i Dačina naslednica. - Hana sad ima 15 godina i ipak ostavlja posledice to što sam ja njena mama. Nije ćerka poznatog roditelja, nego poznatih… »
"Hana i ja nagovaramo daču da krene kod psihologa": Nataša Bekvalac otvoreno o bivšem mužu, dotakla se i njegove žene
Mondo 29.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da posećuje stručnjake, sa njom ide i njena ćerka ali pokušavaju da nagovore i njenog bivšeg supruga. Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da posećuje stručnjake, sa njom ide i njena ćerka ali pokušavaju da nagovore i… »
Nataša Bekvalac: Hana i ja nagovaramo Danila da ide s nama kod psihologa
Nova 29.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac tokom gostovanja u jutarnjem programu na Prvoj otkrila je da sa starijom ćerkom Hanom redovno posećuje psihologa, a kako ističe u svemu ima podršku bivšeg supruga Danila Ikodinovića - kojeg takođe nagovara da krene sa njima. “… »
Vesti dana »

Poljanski Evropi: Ako želite ozbiljan razgovor o bezbednosti – znate gde da nas nađete
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih

Haos u Italiji - hiljade ljudi na ulicama, ništa se ne vidi od dima: 60 policajaca povređeno,škole zatvorene,saobraćaj obustavljen (foto/video)
Večernje novosti pre 10 minutajoš 15 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Za ove se uvodi nulta tolerancija!
Alo pre 1 satjoš 69 povezanih

Netanjahu zapretio: Palestinske države neće biti – odgovor Izraela stiže posle Generalne skupštine UN
RTS pre 10 minutajoš 30 povezanih