Повезане вести
Ђоковић рекордни седми пут најбољи спортиста Балкана
Бета 29.12.2021
Српски тенисер Новак Дјоковић изабран је данас рекордни седми пут за најбољег спортисту Балкана, у избору новинских агенција, који организује Бугарска новинска агенција (БТА). Први тенисер света је у овој години освојио три… »
Новак: Не волим када се људи представљају као савршени
Н1 Инфо 29.12.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да му је драго што се 2021. година завршава, иако је у њој забележио изузетне резултате. Ђоковић је прошле сезоне освојио три гренд слема, те тако дошао до 20 најважнијих титула… »
Ђоковић “отворио душу” у великом интервјуу: Жао ми је што раније нисам заплакао на УС опену
Вести онлине 29.12.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у одиграо је нбевероватну сезону у којој је освојио три од четири гренд слема и играо још једно финале, а годину је завршио као тенисер број један рекордну седму годину заредом, па и не чуди… »
Новак Ђоковић отворио душу за "Л'Екип": Плакао сам од туге после тог меча
Спортал блиц 29.12.2021
Након што је од стране „Л’Екипа“ проглашен за најбољег спортисту године, је дао подужи интервју за овај престижни француски лист. Новак је у разговору за поменуди лист рекапитулирао своју 2021. годину у којој је освојио три од… »
„Жао ми је што нисам пре заплакао“: Новак о болној сцени и неочекиваном гесту
Нова 29.12.2021
Новак Ђоковић је проглашен за спортисту године у избору "Екипа", а у интервјуу за чувени лист открио је многе непознате детаље. Најпре је објаснио због чега ће заувек памтити 2021. годину у којој је освојио три гренд слем… »
Шок! Откривено - Новак освојио гренд слем без иједног тренинга: Неки ми још не верују, али после тог меча десило се чудо
Мондо 29.12.2021
Невероватно, али са друге стране - од њега ништа не чуди! Невероватно, али са друге стране - од њега ништа не чуди! "Л'Екип" је прогласио Новака Ђоковића за најбољег спортисту у 2021. години, а потом је сјајни Србин дао велики… »
Л Екип: Ђоковић најбољи спортиста света
Н1 Инфо 29.12.2021
Новак Ђоковић проглашен је за најбољег спортисту света за 2021. годину у избору Л'Екипа. Први пут је српски тенисер добио награду коју већ деценијама додељује француски лист. У истом избору, најбоља спортисткиња је Илејн… »
Новак отворио душу - да сам само раније заплакао! Причао о сузама које је видео цео свет, па открио неочекивани разлог!
Мондо 29.12.2021
Новак Ђоковић искрен као и увек признао је - савладале су га емоције! Новак Ђоковић искрен као и увек признао је - савладале су га емоције! "Л'Екип" је прогласио Новака Ђоковића за најбољег спортисту света у 2021. години са… »
Признали - Новак је најбољи на свету! Још једна потврда нестварне доминације, скоро дупло бољи од конкуренције!
Мондо 29.12.2021
Још једно признање, свима признају да је Новак Ђоковић најбољи спортиста света! Још једно признање, свима признају да је Новак Ђоковић најбољи спортиста света! ГОАТ! То је скраћеница која најбоље описује Новака Ђоковића, а… »
Вести дана »
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 57 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова пре 22 минутајош 11 повезаних