Povezane vesti

Papa abazoviću: I ja sam Crnogorac!

Pravda 29.12.2021
POTPREDSEDNIK Vlade Dritan Abazović objavio je na Tviteru da se danas susreo sa papom Franjom u Vatikanu. - Bila mi je čast susresti se sa Papom Franjom danas u Vatikanu. Papa: 'I ja sam Crnogorac!' Vrhovni poglavar iskazao zahvalnost nakon što sam ga… »
Ko je bio emilio ognjenović? Duhovnik pape Franje je kršten kao pravoslavac, o njemu su govorili Abazović i poglavar Vatikana…

Ko je bio emilio ognjenović? Duhovnik pape Franje je kršten kao pravoslavac, o njemu su govorili Abazović i poglavar Vatikana…

Večernje novosti 29.12.2021
Foto: Tviter/@DritanAbazovic/Vikipedija Poglavar katoličke crkve je to rekao nakon što ga je Abazović podsetio na fra Emilija Ognjenovića, koji je papi Franji bio duhovnik u Argentini. Bila mi je čast susresti se sa @Pontifex Papom Franjom danas u… »
Papa franja dritanu abazoviću: I ja sam Crnogorac! Kako je protekao susret crnogorskog političara u Vatikanu

Papa franja dritanu abazoviću: I ja sam Crnogorac! Kako je protekao susret crnogorskog političara u Vatikanu

Kurir 29.12.2021
Potpresednik crnogorske vlade Dritan Abazović objavio je danas na svom Tviter nalogu da se u Vatikanu susreo sa poglavarom rimokatoličke crkve papom Franjom. Taj tvit pratio je i snimak srdačnog susreta Abazovića sa papom. "Bila mi je čast susresti se sa… »
Papa sa Abazovićem u Vatikanu: I ja sam Crnogorac

Papa sa Abazovićem u Vatikanu: I ja sam Crnogorac

N1 Info 29.12.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović sastao se sa papom Franjom u Vatikanu. „Bila mi je čast susresti se sa Papom Franjom danas u Vatikanu. Vrhovni poglavar iskazao zahvalnost nakon što sam ga podsetio na oca Emilija Ognjanovića, koji mu je bio… »

Večernje novosti 29.12.2021
Foto: Printskrin Tviter - Bila mi je čast susresti se sa Papom Franjom danas u Vatikanu. Papa: 'I ja sam Crnogorac!' Vrhovni poglavar iskazao zahvalnost nakon što sam ga podsetio na oca Emilija Ognjanovića, koji mu je bio duhovnik još u Argentini, inače… »
Papa Abazoviću: I ja sam Crnogorac /video/

Papa Abazoviću: I ja sam Crnogorac /video/

Sputnik 29.12.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, koji boravi u Vatikanu, sastao se danas sa poglavarom Rimokatoličke crkve papom Franjom, kojem je uputio poziv da poseti Crnu Goru. Abazović je na Tviteru napisao da je pozvao papu da poseti Crnu Goru i da… »
Papa Franja Abazoviću: „I ja sam Crnogorac”

Papa Franja Abazoviću: „I ja sam Crnogorac”

Politika 29.12.2021
VATIKAN - Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, koji boravi u Vatikanu, sastao se danas sa poglavarom Rimokatoličke crkve papom Franjom, kojem je uputio poziv da poseti Crnu Goru. Abazović je na Tviteru napisao da je pozvao papu da poseti Crnu… »

Vesti dana »