Повезане вести

Папа абазовићу: И ја сам Црногорац!

Правда 29.12.2021
ПОТПРЕДСЕДНИК Владе Дритан Абазовић објавио је на Твитеру да се данас сусрео са папом Фрањом у Ватикану. - Била ми је част сусрести се са Папом Фрањом данас у Ватикану. Папа: 'И ја сам Црногорац!' Врховни поглавар исказао… »
Ко је био емилио огњеновић? Духовник папе Фрање је крштен као православац, о њему су говорили Абазовић и поглавар Ватикана…

Ко је био емилио огњеновић? Духовник папе Фрање је крштен као православац, о њему су говорили Абазовић и поглавар Ватикана…

Вечерње новости 29.12.2021
Фото: Твитер/@ДританАбазовиц/Википедија Поглавар католичке цркве је то рекао након што га је Абазовић подсетио на фра Емилија Огњеновића, који је папи Фрањи био духовник у Аргентини. Била ми је част сусрести се са @Понтифекс… »
Папа фрања дритану абазовићу: И ја сам Црногорац! Како је протекао сусрет црногорског политичара у Ватикану

Папа фрања дритану абазовићу: И ја сам Црногорац! Како је протекао сусрет црногорског политичара у Ватикану

Курир 29.12.2021
Потпреседник црногорске владе Дритан Абазовић објавио је данас на свом Твитер налогу да се у Ватикану сусрео са поглаваром римокатоличке цркве папом Фрањом. Тај твит пратио је и снимак срдачног сусрета Абазовића са папом. "Била… »
Папа са Абазовићем у Ватикану: И ја сам Црногорац

Папа са Абазовићем у Ватикану: И ја сам Црногорац

Н1 Инфо 29.12.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић састао се са папом Фрањом у Ватикану. „Била ми је част сусрести се са Папом Фрањом данас у Ватикану. Врховни поглавар исказао захвалност након што сам га подсетио на оца Емилија… »

Вечерње новости 29.12.2021
Фото: Принтскрин Твитер - Била ми је част сусрести се са Папом Фрањом данас у Ватикану. Папа: 'И ја сам Црногорац!' Врховни поглавар исказао захвалност након што сам га подсетио на оца Емилија Огњановића, који му је био… »
Папа Абазовиц́у: И ја сам Црногорац /видео/

Папа Абазовиц́у: И ја сам Црногорац /видео/

Спутник 29.12.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́, који борави у Ватикану, састао се данас са поглаваром Римокатоличке цркве папом Фрањом, којем је упутио позив да посети Црну Гору. Абазовиц́ је на Твитеру написао да је позвао папу… »
Папа Фрања Абазовићу: „И ја сам Црногорац”

Папа Фрања Абазовићу: „И ја сам Црногорац”

Политика 29.12.2021
ВАТИКАН - Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић, који борави у Ватикану, састао се данас са поглаваром Римокатоличке цркве папом Фрањом, којем је упутио позив да посети Црну Гору. Абазовић је на Твитеру написао да је… »

Вести дана »