Повезане вести

"Дала сам им срце, душу и новчаник, а они су ме зезнули": Певачица оплела по бившима! Има два пропала брака - са бизнисменом и…

"Дала сам им срце, душу и новчаник, а они су ме зезнули": Певачица оплела по бившима! Има два пропала брака - са бизнисменом и…

Блиц 29.12.2021
Певачица Мина Костић иза себе има два пропала брака - са бизнисменом Тиком Сретеновићем и колегом Игором Иксом. Она се сада осврнула на бивше љубави и истакла да никад није била испуњенија. - Немам никог, а и не треба ми. По… »
Мина Костић: Бившима сам дала срце, душу и новчаник, били су јадни

Мина Костић: Бившима сам дала срце, душу и новчаник, били су јадни

Нова 29.12.2021
Певачица Мина Костић приватан живот држи подаље од јавности, мада је познато да иза себе има два брака - са бизнисменом Тиком Сретеновићем и певачем Игором КС, с којим има и ћерку. Она је недавно гостовала у емисији „Поподне са… »
Толико су јадни! Дала сам срце, душу, новчаник... Мина Костић брутално искрена, оплела по бившима - "сви лажно живе"

Толико су јадни! Дала сам срце, душу, новчаник... Мина Костић брутално искрена, оплела по бившима - "сви лажно живе"

Мондо 29.12.2021
Певачица није имала среће с партнерима, о чему отворено говори. Певачица није имала среће с партнерима, о чему отворено говори. Певачица Мина Костић никада није крила да није имала среће с мушкарцима, а недавно је признала да јој… »

Вести дана »