Povezane vesti

"Dala sam im srce, dušu i novčanik, a oni su me zeznuli": Pevačica oplela po bivšima! Ima dva propala braka - sa…

"Dala sam im srce, dušu i novčanik, a oni su me zeznuli": Pevačica oplela po bivšima! Ima dva propala braka - sa…

Blic 29.12.2021
Pevačica Mina Kostić iza sebe ima dva propala braka - sa biznismenom Tikom Sretenovićem i kolegom Igorom Iksom. Ona se sada osvrnula na bivše ljubavi i istakla da nikad nije bila ispunjenija. - Nemam nikog, a i ne treba mi. Po prvi put u životu se… »
Toliko su jadni! Dala sam srce, dušu, novčanik... Mina Kostić brutalno iskrena, oplela po bivšima - "svi lažno žive"

Toliko su jadni! Dala sam srce, dušu, novčanik... Mina Kostić brutalno iskrena, oplela po bivšima - "svi lažno žive"

Mondo 29.12.2021
Pevačica nije imala sreće s partnerima, o čemu otvoreno govori. Pevačica nije imala sreće s partnerima, o čemu otvoreno govori. Pevačica Mina Kostić nikada nije krila da nije imala sreće s muškarcima, a nedavno je priznala da joj je odlično… »
Mina Kostić: Bivšima sam dala srce, dušu i novčanik, bili su jadni

Mina Kostić: Bivšima sam dala srce, dušu i novčanik, bili su jadni

Nova 29.12.2021
Pevačica Mina Kostić privatan život drži podalje od javnosti, mada je poznato da iza sebe ima dva braka - sa biznismenom Tikom Sretenovićem i pevačem Igorom X, s kojim ima i ćerku. Ona je nedavno gostovala u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“, gde… »

Vesti dana »