Povezane vesti
"Molim te, ja sam tvoja omiljena zvezda": Karleuša napisala pismo Deda Mrazu, svojim željama iznenadila sve (foto)
Mondo 29.12.2021
Pevačica Jelena Karleuša ima skromne želje povodom predstojećih praznika. Pevačica Jelena Karleuša ima skromne želje povodom predstojećih praznika. Pevačica Jelena Karleuša sprema se za novogodišnju noć u kojoj će nastupiti ispred Skupštine grada… »
Karleuša napisala pismo Deda mrazu! Pevačica ima samo jednu želju, sve iznenadila: Molim te, ja sam tvoja najomiljenija zvezda!…
Kurir 29.12.2021
Pevačica Jelena Karleuša će zajedno sa koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jo u novogodišnjoj noći ispred Skupštine. Ona ne krije koliko je euforična zbog Nove godine, a sada je na Instagamu podelila i pismo za Deda Mraza i otkrila svoje želje. -… »
Vesti dana »

"Napravio je najviše serijskog programa u celoj jugoslaviji": Slobodan Terzić o smrti Mihaila Vukobratovića: "Plenio je razmevanjem za sve"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

MUP: Okupljeni u Kosjeriću ometali skup „Stop blokadama“, povređena tri policajca
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Maestralni Dončić poslao Sloveniju u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci
Danas pre 1 satjoš 4 povezane

Potpuno pomračenje Meseca: Spektakl na nebu iznad Srbije koji svi mogu da posmatraju golim okom (foto/video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Pre tri decenije postignut dogovor o podeli Bosne i Hercegovine
RTV pre 1 satjoš 1 povezana