Повезане вести
Панић: Кризни штаб не реагује, а медицински део се не повлачи из ове лакрдије
Нови магазин 29.12.2021
Одлука Кризног штаба да не буду пооштрене мере за спречавање ширења ковида-19 не представља никакво изненађење, јер мислим да није постојала ни теоријска могућност да се нешто промени у смислу озбиљне реакције државе. Кризни… »
Н1 Инфо 29.12.2021
Одлука Кризног штаба да не буду пооштрене мере за спречавање ширења ковида-19 не представља никакво изненађење, јер мислим да није постојала ни теоријска могућност да се нешто промени у смислу озбиљне реакције државе. Кризни… »
Нова 29.12.2021
Вести дана »
Вучић: Никад нисам лагао, следећа година можда најбоља у нашој историји - избори у мају или децембру
Глас Зајечара пре 26 минутајош 42 повезане
Вучић: Селаковића не гоне због лоповлука, криминала, корупције, већ због политике
Бета пре 36 минутајош 43 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 32 повезане
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних