Povezane vesti
Priznao da voli drugu i poslao šok poruku ženi! Gruja zgrozio javnost - "Neka dođe ako želi da ukanalimo decu"
Mondo 29.12.2021
Oženjeni Gruja priznao emocije prema Mimi, pa se obratio supruzi. Oženjeni Gruja priznao emocije prema Mimi, pa se obratio supruzi. Bane Čolak ugostio je u svojoj sada već traidcionalnoj emisiji "Radio amnezija" novopečeni ljubavni par, Mimu Šarac i… »
Gruja se obratio supruzi i zgrozio javnost: Neka dođe u Zadrugu ako želi da ukanalimo decu! Ona zna da je ne zaslužujem…
Kurir 29.12.2021
Bane Čolak ugostio je novopečene golupčiće - Mimu Šarac i oženjenog Nikolu Grujića Gruju. - Ovo je prvi put da mi se ovako nešto desilo, da sam se iskreno zaljubila u zauzetu osobu. Ja sam zaljubljena i spremna sam za vezu sa njim, on je na kraju to… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 59 minutajoš 37 povezanih
TRAMPU “PUCA FILM”: Izraelski mediji: Izrael napao Južni Pars kako bi poslao američku poruku
Večernje novosti pre 14 minutajoš 69 povezanih
Goreo paviljon Srbije: Izbio požar tokom radova na krovu vrednog zdanja u venecijanskim Đardinima
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 6 satijoš 29 povezanih