Повезане вести

Вучић: Моја жеља за Нову годину је да Србија игра полуфинале Светског првенства

Вучић: Моја жеља за Нову годину је да Србија игра полуфинале Светског првенства

Вести онлине 29.12.2021
Председник Србије Александар Вучић је на годишњој конференцији за медије, говорио је о будућности, новој помоћи државе, и ономе што ће бити урађено од 1. јануара, а током излагања је открио и своју личну жељу у Новој години… »
Вучић има новогодишњу жељу, а везана је за фудбал: Ево шта је поручио Пиксију – сигуран сам да ћемо то да урадимо!

Вучић има новогодишњу жељу, а везана је за фудбал: Ево шта је поручио Пиксију – сигуран сам да ћемо то да урадимо!

Хот спорт 29.12.2021
Јасна порука Орловима. Фудбалска репрезентација Србије директним пласманом на предстојеће Светско првенство у фудбалу, обрадовала је читаву нацију. То је увидео и председник Србије Александар Вучић, а Орлови су добили велике… »
Вучић хоће Србију у полуфиналу Мундијала, боји се да се не замери Пиксију

Вучић хоће Србију у полуфиналу Мундијала, боји се да се не замери Пиксију

Нова 29.12.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће репрезентација Србије у фудбалу успети да се пласира у полуфинале Мундијала у Катару. Србија се пласирала на Светско првенство после победе над Португалом у Лисабону 2:1, у дуелу… »
"Надам се да ми пикси и фудбалери неће замерити": Александар Вучић о спортској жељи за 2022.

"Надам се да ми пикси и фудбалери неће замерити": Александар Вучић о спортској жељи за 2022.

Вечерње новости 29.12.2021
фото: М. Вукадиновић/Д. Миловановић Он је том приликом истакао следеће: - Ја већ много година нисам ишао на спортске манифестације, многи кажу да ми не би викали онај слоган од две речи. Ако се сећате да сам пред утакмицу са… »

Вести дана »