Povezane vesti
Vučić: Moja želja za Novu godinu je da Srbija igra polufinale Svetskog prvenstva
Vesti online 29.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na godišnjoj konferenciji za medije, govorio je o budućnosti, novoj pomoći države, i onome što će biti urađeno od 1. januara, a tokom izlaganja je otkrio i svoju ličnu želju u Novoj godini koja se tiče fudbalske… »
Vučić ima novogodišnju želju, a vezana je za fudbal: Evo šta je poručio Piksiju – siguran sam da ćemo to da uradimo!
Hot sport 29.12.2021
Jasna poruka Orlovima. Fudbalska reprezentacija Srbije direktnim plasmanom na predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, obradovala je čitavu naciju. To je uvideo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Orlovi su dobili velike premije za pobedu nad… »
Vučić hoće Srbiju u polufinalu Mundijala, boji se da se ne zameri Piksiju
Nova 29.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će reprezentacija Srbije u fudbalu uspeti da se plasira u polufinale Mundijala u Kataru. Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo posle pobede nad Portugalom u Lisabonu 2:1, u duelu koji je direktno… »
"Nadam se da mi piksi i fudbaleri neće zameriti": Aleksandar Vučić o sportskoj želji za 2022.
Večernje novosti 29.12.2021
foto: M. Vukadinović/D. Milovanović On je tom prilikom istakao sledeće: - Ja već mnogo godina nisam išao na sportske manifestacije, mnogi kažu da mi ne bi vikali onaj slogan od dve reči. Ako se sećate da sam pred utakmicu sa Portugalom poželeo našim… »
Vesti dana »

U ovom gradu danas u 16h izmereno je 40 stepeni Kuvanje u celoj Srbiji, a nije kraj
Alo pre 16 minutajoš 46 povezanih

Rampa za Zelenskog? Si-En-En tvrdi: Sastanci sa njim mogući tek nakon susreta Putina i Trampa
Večernje novosti pre 1 satjoš 46 povezanih

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 4 satijoš 14 povezanih

Netanjahu: Cilj Izraela je uklanjanje Hamasa i preuzimanje kontrole nad Pojasom Gaze
Telegraf pre 10 minutajoš 16 povezanih