Povezane vesti
Predsednik o aferama: Uobičajene fraze, za poligraf sam uvek spreman
N1 Info 29.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, na pitanje N1 o tome da li oseća odgovornost za sve afere o kojima se pričalo poslednjih godina, poput prisluškivanja, pokušaja atentata, plagijata ministara Malog ili optužbi na račun ministra Stefanovića… »
Vučić: Ne znam za pokušaje atentata na sebe
Nova 29.12.2021
Ne znam ni za jedan pokušaj atentata na sebe, u toku je pisanje ili je napisan optužni akt za krivično delo prisluškivanja, a Siniša Mali je najbolji ministar finansija u celom regionu, izjavio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanja da… »
Maca pojela jezik! Novinar N1 pokušao da isproziva Vučića, ali je dobio odgovor od kog je ostao bez teksta
Kurir 29.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na godišnjoj konferenciji odgovarao je na pitanja novinara, a između ostalih, uz malo opširniji uvod, pitanje je postavio i novinar N1 - Ovo su uobičajene fraze i neistine koje svakodnevno ponavljate. Bili su pokušaji… »
Vesti dana »

FBI objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi VIDEO
Nova pre 44 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Rusija: Jedan od najsnažnijih napada ukrajinske vojske do sada, presretnuto preko 200 dronova
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 54 minutajoš 21 povezana

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 39 minutajoš 17 povezanih