Повезане вести

Нестао Алекса (21) из Крушевца: Јако је повучен, углавном не излази из куће, породица данима страхује и моли за помоћ

Нестао Алекса (21) из Крушевца: Јако је повучен, углавном не излази из куће, породица данима страхује и моли за помоћ

Курир 30.12.2021
Алекса Станковић (21) из Крушевца нестао је пре два дана и за њим трагају породица и полиција. У тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, црну тренерку и црне панталоне. - Последњег га је видела ујутру мајка, 28. децембра… »
Нестао младић из Крушевца

Н1 Инфо 30.12.2021
Породица и полиција већ трећи дан трагају за двадесетједногодишњим Алексом Станковићем из Крушевца. У тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, дуксерицу и црне панталоне. Младић је последњи пут виђен, према речима чланова… »

РТС 30.12.2021
Породица и полиција већ трећи дан трагају за двадесетједногодишњим Алексом Станковићем из Крушевца. У тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, дуксерицу и црне панталоне. Младић је последњи пут виђен, према речима чланова… »
"Ако ми се тамо не свиди, вратићу се": Сестра Алексе из Крушевца који је нестао пре два дана открила да је пронашла језиву…

"Ако ми се тамо не свиди, вратићу се": Сестра Алексе из Крушевца који је нестао пре два дана открила да је пронашла језиву…

Блиц 30.12.2021
Алекса Станковић (21) из Крушевца нестао је пре два дана, а породица и пријатељи апелују на све који дођу до било какве информације да их контактирају на број телефона 0605399700. Према наводима породице у тренутку нестанка… »
Виђен јуче у Београду, оставио поруку породици: Вратићу се, ако ми се не свиди

Виђен јуче у Београду, оставио поруку породици: Вратићу се, ако ми се не свиди

Нова 30.12.2021
Алекса Станковић (21) из Крушевца нестао је пре два дана, а породица и пријатељи апелују на све који дођу до било какве информације да их контактирају на број телефона 0605399700. Најновија информација је, да је једна жена… »
Потрага за старицом у Чачку: Нестала пре два дана, породица моли за помоћ

Потрага за старицом у Чачку: Нестала пре два дана, породица моли за помоћ

Нова 30.12.2021
Стојанка Вулетић 1942. са Љубић кеја нестала је 28. децембра у два сата иза поноћи и од тада јој се губи сваки траг, објављено је на Фејсбук страници Чачанке . Последњи пут виђена је у чачанском насељу Љубић кеј, када је… »
Нестао Алекса (21) из Сомбора, породица моли за помоћ

Нестао Алекса (21) из Сомбора, породица моли за помоћ

Нова 30.12.2021
Алекса Станковић (21) из Сомбора нестао је пре два дана и за њим трагају породица и полиција, потврдила је Алексина сестра за портал Нова.рс. У тренутку нестанка, Алекса је на себи имао црну јакну, црну тренерку и црне… »

Вести дана »