Повезане вести
Весна Ђогани скрхана болом због смрти пса Тесе (ВИДЕО)
Вести онлине 30.12.2021
Певачица Весна Ђогани поделила је тужну вест са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм. Ђоганијева је открила да је њихова породица након 16 година остала без кућног љубимца, пса Тесе. – Ништа не боли јаче од опроштаја, када… »
Губитак у дому Весне ђогани: Певачица поделила тужну вест која их је задесила
Вечерње новости 30.12.2021
Фото: Новости Њен снимак на Тик току који је она поделила дочарао је то колико јој је због овога тешко. — Рекли су ми пре 4 године да је то то, да нема лека. А ја сам се надала и променила све! И добила бонус четири године… »
Туга у дому Весне Ђогани: "Рекли су ми да нема лека, а ја сам се надала..."
Блиц 29.12.2021
Певачица Весна Ђогани поделила је тужне вести да је њихова породица након 16 година остала без кућног љубимца, пса Тесе. Весна је на Тик Току поделила емотиван видео снимак, уз поруку којом је исказала колико јој је тешко. -… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 21 минутајош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана