Povezane vesti
Dečko pesničio švalera, gađao obezbeđenje, ona otišla sa njim: Oglasila se Zorana - "Vratite me u Bar"
Mondo 30.12.2021
Učesnica rijalitija na Kurir televiziji koja je napustila takmičenje zbog partnera kojeg je navodno prevarila pred kamerama, traži da se vrati u šou. Učesnica rijalitija na Kurir televiziji koja je napustila takmičenje zbog partnera kojeg je navodno… »
Vratite me u Bar! Zoranin dečko napravio haos, uleteo da bije švalera, ona napustila rijaliti, a sad hoće nazad
Kurir 30.12.2021
Zorana Stanković, koja je napustila rijaliti Bar kada je njen dečko uleteo u kafić, i napao nju i njenog švalera Damira Tepavca, predomislila se i sad moli da se vrati u jedini pravi rijaliti. "Vratite me unutra", poslala je poruku na Instagramu… »
Vesti dana »
Napeto na Kosovu: Pojačano prisustvo policije na severu posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
NIN pre 18 minutajoš 36 povezanih
Pola metra snega na planinama Zlatibora, putari celu noć čistili: Svi pravci prohodni, zabrana samo za kamione
Telegraf pre 17 minutajoš 19 povezanih
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Nova šefica diplomatije EU i predsednik Evropskog saveta u poseti Kijevu
NIN pre 59 minutajoš 7 povezanih