Повезане вести

Мили примљен у болницу: Композитору позлило, хитно хоспитализован

Мили примљен у болницу: Композитору позлило, хитно хоспитализован

Вечерње новости 30.12.2021
Фото: Принтсцреен/ТВ Прва Како пишу медији, композитор трпи јаке болове и Милија ће оперисати један од најпознатијих светских хирурга проф. Мехмет Али Јердел. Он се одмах огласио на Инстаграму: - А јел могуће болница... Ни пре ни… »
Спреман сам за операцију: Мили се огласио из болнице

Спреман сам за операцију: Мили се огласио из болнице

Нова 30.12.2021
Александар Милић Мили хитно је примљен у болницу у Истанбулу због проблема са желуцем, сазнаје Нова.рс. Како је рекао у снимку који је објављен на његовом Инстаграму, спреман је за операцију и "једва чекам да решим проблем"… »
(Видео) "Спреман сам за операцију": Мили се огласио из болничког кревета: "Надам се да ће ми бити лакше"

(Видео) "Спреман сам за операцију": Мили се огласио из болничког кревета: "Надам се да ће ми бити лакше"

Блиц 30.12.2021
Композитору Александру Милићу Милију изненада је позлило док је боравио у Истанбулу, те је хитно примљен у болницу где ће бити оперисан. Како је Мили објавио на Инстаграму, спреман је за операцију. "Спреман сам! Не могу да… »
Спреман сам за операцију! Мили са инфузијом у руци огласио се из болничког кревета, чека свој ред (видео)

Спреман сам за операцију! Мили са инфузијом у руци огласио се из болничког кревета, чека свој ред (видео)

Курир 30.12.2021
Александар Милић Мили доживео је велики пех пред саму Нову годину, коју ће морати да, по свему судећи, провести у болници, будући да чека свој ред на операцију желуца. Наиме, Милију је изненада позлило док је боравио у Истанбулу… »
Мили хитно примљен у болницу у Истанбулу

Мили хитно примљен у болницу у Истанбулу

Нова 30.12.2021
Александар Милић Мили хитно је примљен у болницу у Истанбулу због проблема са желуцем, сазнаје Нова.рс. Мили је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију из болнице уз опис: А пост схаред би МИЛИГРАМ (@милиграмоффициал) „Је… »

Вести дана »