Povezane vesti
Obradović o manjku domaćih igrača u Partizanu: “Neki nisu mogli, neki nisu hteli da dođu”
Vesti online 30.12.2021
Još prilikom predstavljanja u Partizanu, trener crno-belih košarkaša Želimir Željko Obradović istakao je da je cilj kluba da imaju što veći broj domaćih igrača! Međutim, Partizan je na kraju došao u situaciju da su stranci praktično polovina tima, a… »
Željko Obradović otkrio zašto Partizan ima više stranaca nego domaćih igrača
Sportske.net 30.12.2021
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je u opširnom intervjuu za " Sport klub" o brojnim temama, između ostalog, i o selekciji ekipe. Čak šestoricu inostranih igrača ima aktuelni sastav Partizana, što je često predmet diskusija. Govorilo se… »
Željko odgovorio na pitanje o strancima: ‘Pravio sam tim koji će da Partizan vrati u Evroligu!’
Hot sport 30.12.2021
Cilj je jasan! Legendarni Željko Obradović ovog leta vratio se na klupu Partizana, sa jednim vrlo jasnim ciljem, da tim vrati u Evroligu. ‘Srećan sam što sam ponovo u Partizanu. Ali, sve je ovo dug proces. Od apsolutno novog tima, sa samo trojicom od… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

Košarkaši Srbije bolji od Grčke na pripremnom turniru na Kipru, Jokić dominirao
Insajder pre 30 minutajoš 26 povezanih

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 28 povezanih

Raste zabrinutost u Evropi Makron: "Budućnost Ukrajine će odlučiti Kijev i Evropska unija"
Telegraf pre 14 minutajoš 160 povezanih