Povezane vesti
Obradović o manjku domaćih igrača u Partizanu: “Neki nisu mogli, neki nisu hteli da dođu”
Vesti online 30.12.2021
Još prilikom predstavljanja u Partizanu, trener crno-belih košarkaša Želimir Željko Obradović istakao je da je cilj kluba da imaju što veći broj domaćih igrača! Međutim, Partizan je na kraju došao u situaciju da su stranci praktično polovina tima, a… »
Željko Obradović otkrio zašto Partizan ima više stranaca nego domaćih igrača
Sportske.net 30.12.2021
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je u opširnom intervjuu za " Sport klub" o brojnim temama, između ostalog, i o selekciji ekipe. Čak šestoricu inostranih igrača ima aktuelni sastav Partizana, što je često predmet diskusija. Govorilo se… »
Željko odgovorio na pitanje o strancima: ‘Pravio sam tim koji će da Partizan vrati u Evroligu!’
Hot sport 30.12.2021
Cilj je jasan! Legendarni Željko Obradović ovog leta vratio se na klupu Partizana, sa jednim vrlo jasnim ciljem, da tim vrati u Evroligu. ‘Srećan sam što sam ponovo u Partizanu. Ali, sve je ovo dug proces. Od apsolutno novog tima, sa samo trojicom od… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

Oglasio se klub fudbalera kojeg je ubio grom, potresna poruka tera suze na oči
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 20 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana