Povezane vesti
Obradović o manjku domaćih igrača u Partizanu: “Neki nisu mogli, neki nisu hteli da dođu”
Vesti online 30.12.2021
Još prilikom predstavljanja u Partizanu, trener crno-belih košarkaša Želimir Željko Obradović istakao je da je cilj kluba da imaju što veći broj domaćih igrača! Međutim, Partizan je na kraju došao u situaciju da su stranci praktično polovina tima, a… »
Željko Obradović otkrio zašto Partizan ima više stranaca nego domaćih igrača
Sportske.net 30.12.2021
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je u opširnom intervjuu za " Sport klub" o brojnim temama, između ostalog, i o selekciji ekipe. Čak šestoricu inostranih igrača ima aktuelni sastav Partizana, što je često predmet diskusija. Govorilo se… »
Željko odgovorio na pitanje o strancima: ‘Pravio sam tim koji će da Partizan vrati u Evroligu!’
Hot sport 30.12.2021
Cilj je jasan! Legendarni Željko Obradović ovog leta vratio se na klupu Partizana, sa jednim vrlo jasnim ciljem, da tim vrati u Evroligu. ‘Srećan sam što sam ponovo u Partizanu. Ali, sve je ovo dug proces. Od apsolutno novog tima, sa samo trojicom od… »
Vesti dana »

Vučić: Narod je pobedio, sad treba svi da se ujedinimo i krenemo napred
RTS pre 15 minutajoš 51 povezana

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 7 satijoš 16 povezanih

Milojević: ''Teško mi je pao Šerifov odlazak! Ćutao je, radio, mnogo nam pomogao...''
Sportske.net pre 24 minutajoš 28 povezanih