Повезане вести
Обрадовић о мањку домаћих играча у Партизану: “Неки нису могли, неки нису хтели да дођу”
Вести онлине 30.12.2021
Још приликом представљања у Партизану, тренер црно-белих кошаркаша Желимир Жељко Обрадовић истакао је да је циљ клуба да имају што већи број домаћих играча! Међутим, Партизан је на крају дошао у ситуацију да су странци… »
Жељко Обрадовић открио зашто Партизан има више странаца него домаћих играча
Спортске.нет 30.12.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић говорио је у опширном интервјуу за " Спорт клуб" о бројним темама, између осталог, и о селекцији екипе. Чак шесторицу иностраних играча има актуелни састав Партизана, што је често… »
Жељко одговорио на питање о странцима: ‘Правио сам тим који ће да Партизан врати у Евролигу!’
Хот спорт 30.12.2021
Циљ је јасан! Легендарни Жељко Обрадовић овог лета вратио се на клупу Партизана, са једним врло јасним циљем, да тим врати у Евролигу. ‘Срећан сам што сам поново у Партизану. Али, све је ово дуг процес. Од апсолутно новог… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана