Povezane vesti

Obradović o manjku domaćih igrača u Partizanu: “Neki nisu mogli, neki nisu hteli da dođu”

Obradović o manjku domaćih igrača u Partizanu: “Neki nisu mogli, neki nisu hteli da dođu”

Vesti online 30.12.2021
Još prilikom predstavljanja u Partizanu, trener crno-belih košarkaša Želimir Željko Obradović istakao je da je cilj kluba da imaju što veći broj domaćih igrača! Međutim, Partizan je na kraju došao u situaciju da su stranci praktično polovina… »
Željko Obradović otkrio zašto Partizan ima više stranaca nego domaćih igrača

Željko Obradović otkrio zašto Partizan ima više stranaca nego domaćih igrača

Sportske.net 30.12.2021
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je u opširnom intervjuu za " Sport klub" o brojnim temama, između ostalog, i o selekciji ekipe. Čak šestoricu inostranih igrača ima aktuelni sastav Partizana, što je često predmet diskusija… »
Željko odgovorio na pitanje o strancima: ‘Pravio sam tim koji će da Partizan vrati u Evroligu!’

Željko odgovorio na pitanje o strancima: ‘Pravio sam tim koji će da Partizan vrati u Evroligu!’

Hot sport 30.12.2021
Cilj je jasan! Legendarni Željko Obradović ovog leta vratio se na klupu Partizana, sa jednim vrlo jasnim ciljem, da tim vrati u Evroligu. ‘Srećan sam što sam ponovo u Partizanu. Ali, sve je ovo dug proces. Od apsolutno novog tima, sa samo trojicom… »

Vesti dana »