Повезане вести

Обрадовић о мањку домаћих играча у Партизану: “Неки нису могли, неки нису хтели да дођу”

Обрадовић о мањку домаћих играча у Партизану: “Неки нису могли, неки нису хтели да дођу”

Вести онлине 30.12.2021
Још приликом представљања у Партизану, тренер црно-белих кошаркаша Желимир Жељко Обрадовић истакао је да је циљ клуба да имају што већи број домаћих играча! Међутим, Партизан је на крају дошао у ситуацију да су странци… »
Жељко Обрадовић открио зашто Партизан има више странаца него домаћих играча

Жељко Обрадовић открио зашто Партизан има више странаца него домаћих играча

Спортске.нет 30.12.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић говорио је у опширном интервјуу за " Спорт клуб" о бројним темама, између осталог, и о селекцији екипе. Чак шесторицу иностраних играча има актуелни састав Партизана, што је често… »
Жељко одговорио на питање о странцима: ‘Правио сам тим који ће да Партизан врати у Евролигу!’

Жељко одговорио на питање о странцима: ‘Правио сам тим који ће да Партизан врати у Евролигу!’

Хот спорт 30.12.2021
Циљ је јасан! Легендарни Жељко Обрадовић овог лета вратио се на клупу Партизана, са једним врло јасним циљем, да тим врати у Евролигу. ‘Срећан сам што сам поново у Партизану. Али, све је ово дуг процес. Од апсолутно новог… »

Вести дана »