Повезане вести

"Кад су ме шутнули у главу ударио сам у бетон и изгубио свест": Исповест брутално претученог младића из Лознице, открио шта се…

"Кад су ме шутнули у главу ударио сам у бетон и изгубио свест": Исповест брутално претученог младића из Лознице, открио шта се…

Блиц 30.12.2021
Д. К. из Лознице, ког су у петак вече у парку напали младићи, ударцем га оборили на земљу, а потом шутирали након чега је изгубио свест, испричао је за Левијатан шта се све дешавало те вечери - пре и после напада. Како је овај… »
"Седео сам са другарицом, а они су прилазили и хвалили се" Исповест претученог младића ево како је дошло до туче (видео)

"Седео сам са другарицом, а они су прилазили и хвалили се" Исповест претученог младића ево како је дошло до туче (видео)

Мондо 30.12.2021
Младић је испричао шта се све дешавало те вечери - пре и после напада. Младић је испричао шта се све дешавало те вечери - пре и после напада. Двојица момака физички су у петак увече у парку напала младића Д. К. из Лознице. Како… »
Огласио се претучени младић са снимка који је шокирао Србију Открио детаље напада у Лозници: Почело тако што ми је тражио…

Огласио се претучени младић са снимка који је шокирао Србију Открио детаље напада у Лозници: Почело тако што ми је тражио…

Курир 30.12.2021
Д.К. из Лознице, кога су у петак увече у парку напали младићи, ударцем га оборили на земљу, а потом шутирали, након чега је изгубио свест, открио је шта се све дешавало пре и после напада. То вече је изашао са другарицом на пиће… »

Вести дана »