Povezane vesti
Norvežani spremni za Srbiju bez Novaka: Očekujemo više pobeda
Nova 30.12.2021
Norveški teniser Kasper Rud kaže da njegovu selekciju čeka težak okršaj sa Srbijom na ATP kupu. Rud je trenutno osmi teniser na ATP listi, a Srbija će igrati bez najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Okršaj sa Norvežanima počinje prvog januara, a… »
Rud: Igramo protiv veoma dobre Srbije, ali verujemo u pobede
Vesti online 30.12.2021
Norveški teniser Kasper Rud kaže da njegov tim čeka izuzetno težak okršaj protiv Srbije na startu ATP kupa u Sidneju. Trenutno osmi reket sveta predvodi Skandinavce, uz Viktora Durasovića, Lukasa Helum-Lilingena, Lejtona Riveru i Andreju Petrovića. Dueli… »
Srpski teniseri spremni za ATP kup: Nadamo se dobrom rezultatu na takmičenju
Večernje novosti 30.12.2021
FOTO: TSS/Neda Miletić Možda i najveća uzdanica naše reprezentacije je Filip Krajinović, koji ističe da je spreman za okršaje koji ga čekaju. - ATP kup je dobar izazov i nikad nije lako igrati prvi meč u partiji, ali spreman sam. Do sada smo dobro… »
Filip pred ATP kup: Nije lako igrati prvi, ali spreman sam
N1 Info 30.12.2021
Filip Krajinović veruje da srpski tim može da se prikaže u dobrom svetlu na predstojećem ATP kupu u Sidneju. Orlovi turnir otvaraju duelom sa Norveškom u grupi A. Prvi meč će odigrati Krajinović protiv Viktora Durasovića prvog januara od 7.30 časova po… »
Vesti dana »
Mali: Nastavljamo sa programom podrške mladima u kupovini prve nekretnine
Euronews pre 16 minutajoš 51 povezana
RHMZ upozorio na veoma visoke temperature od sutra do 2. jula
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 60 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 1 satjoš 135 povezanih
IT-jevci i dalje najplaćeniji u Srbiji, odmah posle njih slede telekomunikacije
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 20 povezanih