Povezane vesti
Potpredsednik ns Borislav Novaković osuđen na uslovnu kaznu zatvora
Blic 30.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković je objavio na Tviteru da je pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine. - Upravo mi je stigla presuda kojom Apelacioni sud potvrđuje prvostepenu. Dakle, osuđen sam na šest… »
Borislav Novaković osuđen na uslovnu kaznu zatvora
N1 Info 30.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković je objavio na Tviteru da je pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine. „Upravo mi je stigla presuda kojom Apelacioni sud potvrđuje prvostepenu. Dakle, osuđen sam na šest… »
Borislav Novaković osuđen na uslovnu kaznu zatvora
Nova 30.12.2021
Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke, osuđen je pravosnažno na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, napisao je Novaković na Tviteru. On je naveo da mu je upravo stigla presuda Apelacionog suda, koja potvrđuje prvostepenu… »
Vesti dana »

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 3 satajoš 18 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih

BLOG Blokirani Brankov most i Gazela – protesti „Vostani Serbije“ u 32 grada širom zemlje
Vreme pre 6 minutajoš 35 povezanih