Повезане вести

Оно што ми је изговорила је монструозно! Цар проговорио о односу са Мајом, Јањуш никад бруталније коментарисао њихово…

Оно што ми је изговорила је монструозно! Цар проговорио о односу са Мајом, Јањуш никад бруталније коментарисао њихово…

Курир 30.12.2021
Филип Цар је проговорио о помирењу са Мајом Маринковић и признао да јој је ово последња прилика коју јој је пружио. - Да ли више волиш породицу или девојку - гласило је питање. - Битнија ми је породица...Ја њу уопште не… »
Вриштала на сав глас, док је цар лупао и урлао! Филип пред пуцање тражи да одведу Мају - хаос у Задрузи (видео)

Вриштала на сав глас, док је цар лупао и урлао! Филип пред пуцање тражи да одведу Мају - хаос у Задрузи (видео)

Мондо 30.12.2021
Маја већ данима покушава да се помири са Филипом, а њему је сад прекипело па те тражио да је одведу из Задруге. Маја већ данима покушава да се помири са Филипом, а њему је сад прекипело па те тражио да је одведу из Задруге… »
Невиђен хаос! Филип Цар лупа на врата и урла! Тражи да избаце Мају напоље! Згромиће је ако је не склоне, хрват пред пуцањем!…

Невиђен хаос! Филип Цар лупа на врата и урла! Тражи да избаце Мају напоље! Згромиће је ако је не склоне, хрват пред пуцањем!…

Курир 30.12.2021
Маја Маринковић је у току емисије требало да одговори на питање како се осећа када је неко са њом из сажаљења, што је њу порметило, па је започела дискусију са Царем који је јавно морао да призна своје емоције. Филип Цар је… »

Вести дана »