Повезане вести

Фудбалер Ситија претучен током пљачке, неизвестан за Арсенал!

Фудбалер Ситија претучен током пљачке, неизвестан за Арсенал!

Спортске.нет 31.12.2021
Фудбалер Манчестер ситија Жоао Кансело повређен је у покушају да спречи провалнике у извршењу пљачке, а на друштвеним мрежама објавио је фотографију са повредама на челу и очним капцима. Португалац је на Инстаграму написао да… »
Подливи на оку,: Посекотина... Звезда ситија нападнута Фудбалер показао повреде које су му направљење приликом пљачке…

Подливи на оку,: Посекотина... Звезда ситија нападнута Фудбалер показао повреде које су му направљење приликом пљачке…

Спортал блиц 31.12.2021
Португалски фудбалер (27) нападнут је, претучен и опљачкан у својој кући у Манчестеру, објавио је сам играч недуго пошто је претрпео трауматичну ситуацију. На селфи фотографији коју је објавио на свом Инстаграму, показао је… »
Опљачкан и повређен бек Манчестер ситија Жоао Кансело: Напале су ме четири кукавице

Опљачкан и повређен бек Манчестер ситија Жоао Кансело: Напале су ме четири кукавице

Спортски журнал 31.12.2021
Португалски дефанзивац је на свом Инстраграм профилу објавио фотографију на којој се види посекотина изнад његовог десног ока. Жоао Кансело, фудбалер Манчестер Ситија и репрезентације Португала открио је на друштвеним мрежама да… »
Фудбалер Манчестер Ситија повређен током пљачке: Напале су ме четири кукавице

Фудбалер Манчестер Ситија повређен током пљачке: Напале су ме четири кукавице

Данас 31.12.2021
Фудбалер Манчестер ситија Жоао Консело објавио је касно синоћ да су га напале четири особе које су провалиле у његов дом, украле накит и покушале да повреде његову породицу. Португалски дефанзивац је на свом Инстраграм профилу… »
‘Кукавице су покушале да ми повреде породицу’: Претучена и опљачкана звезда Премијер лиге! (фото)

‘Кукавице су покушале да ми повреде породицу’: Претучена и опљачкана звезда Премијер лиге! (фото)

Хот спорт 31.12.2021
Ружне сцене на ‘острву’. Португалски фудбале Жоао Кансело нашао се на мети пљачкаша, који су упали у његову кућу у Манчестеру. Недуго после овог ружњог чина он се огласио на мрежама где је поделио селфи на ком се виде повреде… »
Претучена и опљачкана звезда Манчестер ситија: “Кукавице хтеле да ми повреде породицу” (ФОТО)

Претучена и опљачкана звезда Манчестер ситија: “Кукавице хтеле да ми повреде породицу” (ФОТО)

Вести онлине 31.12.2021
Дефанзивац Манчестер ситија Жоао Кансело нападнут је у Енглеској у својој куц́и, где су га опљачкале и претукле четири непознате особе. Португалац се убрзо огласио и поручио да је најбитније да је његова породица добро, као и… »
Звезда Премијер лиге опљачкана: Тукли га пред децом, објавио је фотке повреда

Звезда Премијер лиге опљачкана: Тукли га пред децом, објавио је фотке повреда

Нова 31.12.2021
Португалски фудбалер Жоао Кансело претучен је и опљачкан у својој кући у Манчестеру, о чему је обавестио јавност. Сам је објавио фотографију на ком се виде посекотине на слепоочници уз подлив на оку. Кансело, иначе играч… »

Вести дана »