Povezane vesti
Dodik: Ne plašim se sankcija, najbolje da Bosne nema
N1 Info 31.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH i lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska nastaviti da se bori za svoj položaj regulisan Dejtonskim sporazumom. Dodik je naveo da se ne plaši ni… »
Dodik:S jednim malim Dodikom obračunava se cela Amerika
RTV 31.12.2021
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska u narednoj godini nastavlja da se bori za svoj položaj regulisan Dejtonom. Dodik je u novogodišnjem intervjuu za "Nezavisne novine" istakao da se ne plaši ni… »
Dodik: Bošnjaci misle – rešiće me se
Vesti online 31.12.2021
U narednoj godini Republika Srpska nastavlja da se bori za svoj položaj regulisan Dejtonom, rekao je za Nezavisne novine Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Tvrdi da se ne plaši ni američkih ni nemačkih sankcija i napominje da je Republika… »
Dodik: S jednim malim Miloradom Dodikom obračunava se cela Amerika
Sputnik 31.12.2021
U narednoj godini Republika Srpska nastavlja da se bori za svoj položaj regulisan Dejtonom, rekao je za Nezavisne novine Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Tvrdi da se ne plaši ni američkih ni nemačkih sankcija i napominje da je Republika… »
"Sa jednim malim dodikom obračunava se cela Amerika" Srpski član Predsedništva BiH o pritiscima iz inostranstva
Večernje novosti 31.12.2021
Foto: Petar Milošević Dodik je u novogodišnjem intervjuu za "Nezavisne novine" istakao da se ne plaši ni američkih ni nemačkih sankcija i dodao da je Republika Srpska (RS) ponudila platformu za razgovore sa Federacijom BiH o nametnutim odlukama, ali… »
Vesti dana »
Nova avionska nesreća u Americi! Letelica eksplodirala u vazduhu i srušila se na grad, nema preživelih: "Na ulici sam video ljudsku nogu i cipele" (foto, video)
Blic pre 48 minutajoš 17 povezanih
B92.sport skener: Janis odlično spremio derbi - Petrušev i Bolomboj ga odlučili
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
Hamas oslobodio dva od tri taoca, Iran upozorio Vašington na posledice mogućeg napada na nuklearni program
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Viktor Troicki se posvađao sa srpskim navijačem: “Naš gastarbajter, dobacivao mi je”
Danas pre 12 satijoš 8 povezanih