Povezane vesti
Abazović: Mislim da Ðukanović više neće voditi DPS
Nova 31.12.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je da je uveren da će predsednik DPS-a Milo Ðukanović napustiti tu funkciju. Upitan kako do saradnje sa DPS-om, Abazović je kazao da što se njega tiče Ðukanović odlazi. „On odlazi, da li će da ode u… »
Abazović misli da Đukanović više neće voditi stranku: Mnoge partije su promenile rukovodstvo, ja sam siguran da će i DPS to…
Blic 31.12.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je danas da je uveren da će predsednik DPS-a Milo Đukanović napustiti tu funkciju. Upitan kako do saradnje sa DPS-om, Abazović je kazao da što se njega tiče Đukanović odlazi. "On odlazi, da li će da… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 26 povezanih

Ukrajina pogodila nuklearku u Kursku Objavljen snimak, odjeknula jaka eksplozija (video)
Alo pre 41 minutajoš 20 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 18 povezanih

Vučić najavio izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju za zaštitu porodičnog doma
Serbian News Media pre 56 minutajoš 103 povezane

Oštra poruka iz Moskve: Lavrov traži od Zelenskog da prestane s progonom Rusa i crkve
B92 pre 1 satjoš 13 povezanih