Повезане вести
Абазовић: Мислим да Ðукановић више неће водити ДПС
Нова 31.12.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је да је уверен да ће председник ДПС-а Мило Ðукановић напустити ту функцију. Упитан како до сарадње са ДПС-ом, Абазовић је казао да што се њега тиче Ðукановић одлази. „Он… »
Абазовић мисли да Ђукановић више неће водити странку: Многе партије су промениле руководство, ја сам сигуран да ће и ДПС то…
Блиц 31.12.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је данас да је уверен да ће председник ДПС-а Мило Ђукановић напустити ту функцију. Упитан како до сарадње са ДПС-ом, Абазовић је казао да што се њега тиче Ђукановић одлази… »
Вести дана »
Полиција у Немачкој извела две особе из банке после узбуне да су отете, али није нашла починиоце
Радио сто плус пре 3 сатајош 38 повезаних
МОЛ Група остварила добит и планира куповину НИС уз несугласице у преговорима са Србијом
Наслови.аи пре 39 минутајош 28 повезаних
"Океј, али боље би вам било да нам гарантујете..." Огласио се Зеленски након што је проглашено примирје с Русијом: Ово је његова порука Америци
Блиц пре 18 минутајош 22 повезане
Раст цена нафте због тензија између САД и Ирана, нове цене горива и продужене акцизе у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 42 повезане