Повезане вести
Абазовић: Мислим да Ђукановић више неће водити ДПС
Политика 31.12.2021
ПОДГОРИЦА- Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је да је уверен да ће председник ДПС-а Мило Ђукановић напустити ту функцију. Упитан како до сарадње са ДПС-ом, Абазовић је казао да што се њега тиче Ђукановић… »
Абазовиц́: Ђукановиц́ одлази, то ц́е бити велика ствар за Црну Гору
Вести онлине 31.12.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ сматра да Мило Ђукановиц́ више нец́е водити Демократску партију социјалиста (ДПС). – Што се мене тиче, Ђукановиц́ одлази. Одлази ли он у првом кварталу 2022. или у другом кварталу… »
Стеже се обруч око диктатора! Абазовић: Мислим да Ðукановић више неће водити ДПС
Ало 31.12.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је да је уверен да ће председник ДПС-а Мило Ðукановић напустити ту функцију. Упитан како до сарадње са ДПС-ом, Абазовић је казао да што се њега тиче Ðукановић одлази. "Он… »
Абазовић: Мислим да Ðукановић више неће водити ДПС
Ал Јазеера 31.12.2021
“Он одлази, да ли ће да оде у првом кварталу наредне године или касније то је мање битно; многе партије су промијениле руководство, ја сам сигуран да ће и ДПС то урадити” – каже потпредсједник црногорске владе Дритан Абазовић… »
Вести дана »
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 18 повезаних
Спајић оптимиста, тврди да ће Црна Гора у ЕУ 2028. Премијер очекује пуноправно чланство до тада и поручује да ће Подгорица тамо "чекати" остале из региона
Курир пре 5 минутајош 13 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 1 сатјош 11 повезаних