Povezane vesti

Navijači Intera nisu oprostili Lukakuu: Važni su oni koji ostanu tokom oluje

Navijači Intera nisu oprostili Lukakuu: Važni su oni koji ostanu tokom oluje

Nova 31.12.2021
Navijači Intera nisu odreagovali pozitivno na izjavu Romelua Lukakua, koji je istakao da je siguran da će se vratiti u milanski tim. Lukaku je u četvrtak u izjavi datoj za „Skaj sport“ rekao kako je nesrećan u Čelsiju, ali i da mu je žao zbog načina na… »
Lukaku nije zadovoljan situacijom u Čelziju: Želim da se izvinim navijačima Intera

Lukaku nije zadovoljan situacijom u Čelziju: Želim da se izvinim navijačima Intera

Sportski žurnal 31.12.2021
Od povratka u klub, Lukaku je postigao sedam golova na 18 utakmica. Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelziju, ali je i istakao da ne sme da odustane. "Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne… »
Problemi u Londonu: Lukaku nezadovoljan u Čelsiju

Problemi u Londonu: Lukaku nezadovoljan u Čelsiju

Hot sport 31.12.2021
Belgijanac je istakao da nije zadovoljan situacijom u Čelsiju. Ovaj 28-godišnjak se vratio u London nakon osvojene titule sa Interom, a klub je za njegovo dolazak morao da plati čak 115 miliona evra. – Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i… »
Lukaku nezadovoljan situacijom u Čelsiju, ogorčen i odlaskom iz Intera

Lukaku nezadovoljan situacijom u Čelsiju, ogorčen i odlaskom iz Intera

Nova 31.12.2021
Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelsiju, ali je i istakao da ne sme da odustane. „Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne smem da odustanem“, rekao je Lukaku za italijanski Skaj sport. Ovaj… »

Vesti dana »

Danas do 28 stepeni

Danas do 28 stepeni

Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Avion potpredsednika SAD prevezao telo ubijenog Čarlija Kirka

Avion potpredsednika SAD prevezao telo ubijenog Čarlija Kirka

Euronews pre 12 minutajoš 14 povezanih
Bolsonaro osuđen na 27 godina robije

Bolsonaro osuđen na 27 godina robije

Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih