Povezane vesti
Navijači Intera nisu oprostili Lukakuu: Važni su oni koji ostanu tokom oluje
Nova 31.12.2021
Navijači Intera nisu odreagovali pozitivno na izjavu Romelua Lukakua, koji je istakao da je siguran da će se vratiti u milanski tim. Lukaku je u četvrtak u izjavi datoj za „Skaj sport“ rekao kako je nesrećan u Čelsiju, ali i da mu je žao zbog načina na… »
Lukaku nije zadovoljan situacijom u Čelziju: Želim da se izvinim navijačima Intera
Sportski žurnal 31.12.2021
Od povratka u klub, Lukaku je postigao sedam golova na 18 utakmica. Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelziju, ali je i istakao da ne sme da odustane. "Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne… »
Problemi u Londonu: Lukaku nezadovoljan u Čelsiju
Hot sport 31.12.2021
Belgijanac je istakao da nije zadovoljan situacijom u Čelsiju. Ovaj 28-godišnjak se vratio u London nakon osvojene titule sa Interom, a klub je za njegovo dolazak morao da plati čak 115 miliona evra. – Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i… »
Lukaku nezadovoljan situacijom u Čelsiju, ogorčen i odlaskom iz Intera
Nova 31.12.2021
Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelsiju, ali je i istakao da ne sme da odustane. „Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne smem da odustanem“, rekao je Lukaku za italijanski Skaj sport. Ovaj… »
Vesti dana »

Naftna industrija Srbije zatražila novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
RTK pre 31 minutajoš 27 povezanih

Hamas spreman na razgovore za finalizaciju svih pitanja Trampovog plana
Novi magazin pre 16 minutajoš 20 povezanih

Poznato kada igra Đoković! Evo kada će Novak na teren na Mastersu u Šangaju
Večernje novosti pre 7 minutajoš 20 povezanih

RHMZ je upravo objavio najnoviju prognozu: Miholjskog leta će ipak biti
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Hladno i oblačno, u višim predelima sneg: Od srede razvedravanje i toplije vreme
Glas juga pre 2 satajoš 15 povezanih