Povezane vesti
Navijači Intera nisu oprostili Lukakuu: Važni su oni koji ostanu tokom oluje
Nova 31.12.2021
Navijači Intera nisu odreagovali pozitivno na izjavu Romelua Lukakua, koji je istakao da je siguran da će se vratiti u milanski tim. Lukaku je u četvrtak u izjavi datoj za „Skaj sport“ rekao kako je nesrećan u Čelsiju, ali i da mu je žao zbog načina na… »
Lukaku nije zadovoljan situacijom u Čelziju: Želim da se izvinim navijačima Intera
Sportski žurnal 31.12.2021
Od povratka u klub, Lukaku je postigao sedam golova na 18 utakmica. Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelziju, ali je i istakao da ne sme da odustane. "Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne… »
Problemi u Londonu: Lukaku nezadovoljan u Čelsiju
Hot sport 31.12.2021
Belgijanac je istakao da nije zadovoljan situacijom u Čelsiju. Ovaj 28-godišnjak se vratio u London nakon osvojene titule sa Interom, a klub je za njegovo dolazak morao da plati čak 115 miliona evra. – Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i… »
Lukaku nezadovoljan situacijom u Čelsiju, ogorčen i odlaskom iz Intera
Nova 31.12.2021
Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelsiju, ali je i istakao da ne sme da odustane. „Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne smem da odustanem“, rekao je Lukaku za italijanski Skaj sport. Ovaj… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) nevreme u Srbiji, iz sata u sat: Pogledajte spisak okruga gde su moguće superćelije: Rhmz će izdavati hitna upozorenja
Blic pre 1 minutjoš 53 povezane

Oglasio se glavni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić o optužbama predsednika Vučića
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 3 povezane

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih

Približava se Trumpov rok, hoće li pritisak promijeniti tok rata u Ukrajini?
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 25 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane