Povezane vesti
Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda
Novi magazin 31.12.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da mu niko nikad nije ponudio da bude "marioneta" Srbije jer svi vrlo dobro znaju da bih tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta, poručio da nemam mentora. Moja Crna Gora mi je… »
Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda, ne bih ni prihvatio
N1 Info 31.12.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da mu niko nikad nije ponudio da bude "marioneta" Srbije jer svi vrlo dobro znaju da bih tu ulogu uvek odbio. „Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta, poručio da nemam mentora. Moja Crna Gora mi je… »
Krivokapić: Niko mi nije nudio da budem marioneta Srbije
Sputnik 31.12.2021
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kaže mu niko nikad nije ponudio ulogu marionete zvanične Srbije jer, navodi, svi vrlo dobro znaju da bi tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta (prošle godine), poručio da nemam… »
Krivokapić: Niko mi nije nudio da budem marioneta Srbije
RTV 31.12.2021
PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kaže mu niko nikad nije ponudio ulogu marionete zvanične Srbije jer, navodi, svi vrlo dobro znaju da bi tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta (prošle godine), poručio da… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 6 satijoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih