Повезане вести
Кривокапић: Није ми нуђено да будем марионета Београда
Нови магазин 31.12.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да му нико никад није понудио да буде "марионета" Србије јер сви врло добро знају да бих ту улогу увек одбио. "Ја сам од почетка, одмах после 30. августа, поручио да немам ментора… »
Кривокапић: Није ми нуђено да будем марионета Београда, не бих ни прихватио
Н1 Инфо 31.12.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да му нико никад није понудио да буде "марионета" Србије јер сви врло добро знају да бих ту улогу увек одбио. „Ја сам од почетка, одмах после 30. августа, поручио да немам ментора… »
Кривокапиц́: Нико ми није нудио да будем марионета Србије
Спутник 31.12.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапиц́ каже му нико никад није понудио улогу марионете званичне Србије јер, наводи, сви врло добро знају да би ту улогу увек одбио. "Ја сам од почетка, одмах после 30. августа (прошле године)… »
Кривокапић: Нико ми није нудио да будем марионета Србије
РТВ 31.12.2021
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Здравко Кривокапић каже му нико никад није понудио улогу марионете званичне Србије јер, наводи, сви врло добро знају да би ту улогу увек одбио. "Ја сам од почетка, одмах после 30. августа (прошле… »
Вести дана »
За саобраћај проходни сви државни путеви првог и другог реда, прилази граничним прелазима и планинским центрима - На снази четврти степен приправности
Екапија пре 4 минутајош 83 повезане
Виши суд потврдио да 4. фебруара почиње суђење Селаковићу и осталима у поступку за Генералштаб
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Србија и даље под снегом – проблеми са струјом на западу земље, саобраћај отежан на већини путних праваца
РТС пре 4 минутајош 37 повезаних