Povezane vesti

Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda

Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda

Novi magazin 31.12.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da mu niko nikad nije ponudio da bude "marioneta" Srbije jer svi vrlo dobro znaju da bih tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta, poručio da nemam mentora. Moja Crna Gora mi je… »
Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda, ne bih ni prihvatio

Krivokapić: Nije mi nuđeno da budem marioneta Beograda, ne bih ni prihvatio

N1 Info 31.12.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da mu niko nikad nije ponudio da bude "marioneta" Srbije jer svi vrlo dobro znaju da bih tu ulogu uvek odbio. „Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta, poručio da nemam mentora. Moja Crna Gora mi je… »
Krivokapić: Niko mi nije nudio da budem marioneta Srbije

Sputnik 31.12.2021
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kaže mu niko nikad nije ponudio ulogu marionete zvanične Srbije jer, navodi, svi vrlo dobro znaju da bi tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta (prošle godine), poručio da nemam… »

RTV 31.12.2021
PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kaže mu niko nikad nije ponudio ulogu marionete zvanične Srbije jer, navodi, svi vrlo dobro znaju da bi tu ulogu uvek odbio. "Ja sam od početka, odmah posle 30. avgusta (prošle godine), poručio da… »

Vesti dana »