Povezane vesti
Tuhel nezadovoljan zbog izjava Lukakua: Unosi se galama koja nije potrebna
Sportski žurnal 31.12.2021
Lukaku, koji je stigao u Čelzi ovog leta iz Intera, dao je intervju za italijanski Skaj sport u kojem je rekao da "nije baš zadovoljan situacijom" na Stamford Bridžu i požalio se na Tuhelovu odluku da igra u "drugačijoj formaciji" Trener fudbalera… »
Lukaku otvorio dušu: ‘Hteo sam da ostanem u Italiji, ali Inter je rekao – ne! Bolelo me je kada je Konte napustio klub’
Hot sport 31.12.2021
‘Mnogo mi je smetalo što za osam godina u Engleskoj nisam osvojio titulu!’ Istaknuti reprezentativac Belgije i napadač Čelsija, Romelu Lukaku, otvorio je dušu u razgovoru za ‘Skaj Sport Italija’. Lukaku je izazvao brojne reakcije izjavom da… »
Lukaku, Čelsi i Inter - ovo je prava istina!
Sportske.net 31.12.2021
Belgijski fudbaler Romelu Lukaku digao je mnogo prašine povodom intervjua italijanskom Skaj sportu, zbog čega je naišao na oštre reakcije trenera Čelsija Tomasa Tuhela i navijača Intera. Ovim povodom, novinar Fabricio Romano obelodanio je intervju… »
Lukaku: Samo tri tima su na vrhunskom nivou, želeo sam u jedan od njih, ali…
N1 Info 31.12.2021
Napadač Čelsija Romelu Lukaku u opširnom intervjuu za "Skaj Sport Italija" pričao je o mnogim detaljima iz karijere, a u fokusu je bio njegov povratak u Premijer ligu i ni malo prijateljski rastanak sa Interom. Jedan od najboljih fudbalera sveta… »
Tuhel ogovorio Lukakuu, tek će se dići prašina!
Sportske.net 31.12.2021
Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku uzburkao je prazničnu atmosferu na Ostrvu izjavom da nije srećan na "stamford Bridžu" i da će se jednog dana vratiti u Inter, a kao glavnog krivca za to označio je menadžera Tomasa Tuhela. Belgijanac se letos vratio u… »
Tuhel odmah odgovorio uvređenom napadaču: Posle ovih reči tek će se dići prašina u Čelsiju!
Mondo 31.12.2021
Tomas Tuhel mislio je da dobija veliko pojačanje, a za sada samo problemi. Tomas Tuhel mislio je da dobija veliko pojačanje, a za sada samo problemi. Najskuplji fudbaler u istoriji Čelsija podigao je veliku prašinu intervjuom koji je dao za… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 3 minutajoš 29 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, troje sa teškim opekotinama prebačeno u KCV
RTV pre 27 minutajoš 21 povezana
"Njih dvojica su se poznavali": Ovo su najnoviji detalji o ubistvu u Leskovcu
B92 pre 3 satajoš 18 povezanih
Tužilaštvo najavljuje krivične prijave protiv petoro opozicionara i aktivista
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih