Повезане вести
Тухел незадовољан због изјава Лукакуа: Уноси се галама која није потребна
Спортски журнал 31.12.2021
Лукаку, који је стигао у Челзи овог лета из Интера, дао је интервју за италијански Скај спорт у којем је рекао да "није баш задовољан ситуацијом" на Стамфорд Бриџу и пожалио се на Тухелову одлуку да игра у "другачијој… »
Лукаку отворио душу: ‘Хтео сам да останем у Италији, али Интер је рекао – не! Болело ме је када је Конте напустио клуб’
Хот спорт 31.12.2021
‘Много ми је сметало што за осам година у Енглеској нисам освојио титулу!’ Истакнути репрезентативац Белгије и нападач Челсија, Ромелу Лукаку, отворио је душу у разговору за ‘Скај Спорт Италија’. Лукаку је изазвао бројне реакције… »
Лукаку, Челси и Интер - ово је права истина!
Спортске.нет 31.12.2021
Белгијски фудбалер Ромелу Лукаку дигао је много прашине поводом интервјуа италијанском Скај спорту, због чега је наишао на оштре реакције тренера Челсија Томаса Тухела и навијача Интера. Овим поводом, новинар Фабрицио Романо… »
Лукаку: Само три тима су на врхунском нивоу, желео сам у један од њих, али…
Н1 Инфо 31.12.2021
Нападач Челсија Ромелу Лукаку у опширном интервјуу за "Скај Спорт Италија" причао је о многим детаљима из каријере, а у фокусу је био његов повратак у Премијер лигу и ни мало пријатељски растанак са Интером. Један од најбољих… »
Тухел оговорио Лукакуу, тек ће се дићи прашина!
Спортске.нет 31.12.2021
Фудбалер Челсија Ромелу Лукаку узбуркао је празничну атмосферу на Острву изјавом да није срећан на "стамфорд Бриџу" и да ће се једног дана вратити у Интер, а као главног кривца за то означио је менаџера Томаса Тухела… »
Тухел одмах одговорио увређеном нападачу: После ових речи тек ће се дићи прашина у Челсију!
Мондо 31.12.2021
Томас Тухел мислио је да добија велико појачање, а за сада само проблеми. Томас Тухел мислио је да добија велико појачање, а за сада само проблеми. Најскупљи фудбалер у историји Челсија подигао је велику прашину интервјуом… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 1 сатјош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 48 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 38 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 22 минутајош 15 повезаних