Повезане вести

Тухел незадовољан због изјава Лукакуа: Уноси се галама која није потребна

Тухел незадовољан због изјава Лукакуа: Уноси се галама која није потребна

Спортски журнал 31.12.2021
Лукаку, који је стигао у Челзи овог лета из Интера, дао је интервју за италијански Скај спорт у којем је рекао да "није баш задовољан ситуацијом" на Стамфорд Бриџу и пожалио се на Тухелову одлуку да игра у "другачијој… »
Лукаку отворио душу: ‘Хтео сам да останем у Италији, али Интер је рекао – не! Болело ме је када је Конте напустио клуб’

Лукаку отворио душу: ‘Хтео сам да останем у Италији, али Интер је рекао – не! Болело ме је када је Конте напустио клуб’

Хот спорт 31.12.2021
‘Много ми је сметало што за осам година у Енглеској нисам освојио титулу!’ Истакнути репрезентативац Белгије и нападач Челсија, Ромелу Лукаку, отворио је душу у разговору за ‘Скај Спорт Италија’. Лукаку је изазвао бројне реакције… »
Лукаку, Челси и Интер - ово је права истина!

Лукаку, Челси и Интер - ово је права истина!

Спортске.нет 31.12.2021
Белгијски фудбалер Ромелу Лукаку дигао је много прашине поводом интервјуа италијанском Скај спорту, због чега је наишао на оштре реакције тренера Челсија Томаса Тухела и навијача Интера. Овим поводом, новинар Фабрицио Романо… »
Лукаку: Само три тима су на врхунском нивоу, желео сам у један од њих, али…

Лукаку: Само три тима су на врхунском нивоу, желео сам у један од њих, али…

Н1 Инфо 31.12.2021
Нападач Челсија Ромелу Лукаку у опширном интервјуу за "Скај Спорт Италија" причао је о многим детаљима из каријере, а у фокусу је био његов повратак у Премијер лигу и ни мало пријатељски растанак са Интером. Један од најбољих… »
Тухел оговорио Лукакуу, тек ће се дићи прашина!

Тухел оговорио Лукакуу, тек ће се дићи прашина!

Спортске.нет 31.12.2021
Фудбалер Челсија Ромелу Лукаку узбуркао је празничну атмосферу на Острву изјавом да није срећан на "стамфорд Бриџу" и да ће се једног дана вратити у Интер, а као главног кривца за то означио је менаџера Томаса Тухела… »
Тухел одмах одговорио увређеном нападачу: После ових речи тек ће се дићи прашина у Челсију!

Тухел одмах одговорио увређеном нападачу: После ових речи тек ће се дићи прашина у Челсију!

Мондо 31.12.2021
Томас Тухел мислио је да добија велико појачање, а за сада само проблеми. Томас Тухел мислио је да добија велико појачање, а за сада само проблеми. Најскупљи фудбалер у историји Челсија подигао је велику прашину интервјуом… »

Вести дана »