Повезане вести

Штетило је и мени и њему: Наташа Беквалац после 12 година проговорила о повезивању са Ђоковићем

Штетило је и мени и њему: Наташа Беквалац после 12 година проговорила о повезивању са Ђоковићем

Вечерње новости 31.12.2021
Фото: ЕПА/Принтскрин Како истиче, међу њима није било ничега и све што се писало била је намештаљка. Конкретно, 2009. године писало се да је Новак наводно раскинуо трогодишњу везу са Јеленом, како би био са Наташом. - Та тема… »
После 12 година открила истину: Наташа Беквалац о повезивању са Новаком Ђоковићем: "Штетило је и мени и њему"

После 12 година открила истину: Наташа Беквалац о повезивању са Новаком Ђоковићем: "Штетило је и мени и њему"

Блиц 31.12.2021
Певачицу Наташу Беквалац и најбољег тенисера света Новака Ђоковића су повезивали пре више од деценију, а певачица је сада ставила тачку на нагађања и изнела истину. Наиме, како се писало тада Новак је наводно раскинуо… »
12 Година регион бруји о њиховој афери: Наташа Беквалац коначно проговорила о вези са Новаком Ђоковићем! Штетиле су нам те…

12 Година регион бруји о њиховој афери: Наташа Беквалац коначно проговорила о вези са Новаком Ђоковићем! Штетиле су нам те…

Курир 31.12.2021
Наташу Беквалац медији су повезивали са многим мушкарцима, а један од њх је и Новак Ђоковић, први рекет света, с којем су новосадску Барбику већ 12 година спајали. Њих двоје никада нису желели да причају о томе, а сад је Наташа… »
После 12 година ставила тачку на приче: Наташа Беквалац о љубави са Новаком Ђоковићем - "Штетило је и мени и њему"

После 12 година ставила тачку на приче: Наташа Беквалац о љубави са Новаком Ђоковићем - "Штетило је и мени и њему"

Мондо 31.12.2021
Певачици Наташи Беквалац постављено је непријатно питање, а онда је после деценију решила да стави тачку на спекулације. Певачици Наташи Беквалац постављено је непријатно питање, а онда је после деценију решила да стави тачку… »
Наташа Беквалац после 12 година открила истину о односу с Новаком Ђоковићем

Наташа Беквалац после 12 година открила истину о односу с Новаком Ђоковићем

Нова 31.12.2021
Буран емотивни живот Наташе Беквалац одувек је изазивао велику пажњу јавности, али оно што је остала мистерија, и после 12 година, јесте њен однос са првим рекетом света, Новаком Ђоковићем. Иако се још 2009. писало да је Ноле… »

Вести дана »