Povezane vesti
Za novu godinu promenjene linije gradskog: Prevoza:Evo gde će saobraćati autobusi i tramvaji
Blic 31.12.2021
Tokom održavanja manifestacije „Gradski doček Nove 2022. godine” na platou ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije od 31. decembra 2021. godine, od 18 časova do 1. januara 2022. godine, do 2 časa, kao i manifestacije „Novogodišnji spektakl sa… »
Brojne linije GSP menjaju trasu! Zatvaraju se ulice i jedan most - spisak svih zatvaranja koje danas čekaju Beograđane
Srbija danas 31.12.2021
Izmene saobraćaja. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana doći do brojnih izmena u saobraćaju zbog koncerata na nekoliko lokacija u gradu za doček Nove godine. Danas će se koncerti održavati na dva mesta u gradu, na platou ispred Narodne Skupštine i na Sava… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i sunčano sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Masovno hapšenje u Novom Sadu: Bivši policajac osumnjičen da je odavao podatke iz sistema MUP-a
Euronews pre 3 minutajoš 17 povezanih
Beograđani mogu besplatno da se brčkaju u bazenima: Kartice od 10. juna - ovo je procedura
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Saopštenje Beogradskog centra za ljudska: Policijsko zlostavljanje studentkinje pokušava da se okonča bez utvrđivanja odgovornosti policije
Nova ekonomija pre 43 minutajoš 10 povezanih