Повезане вести
Злата Петровић: Имам хендикеп из детињства!
Вести онлине 31.12.2021
Злата Петровић открила је детаље свог живота о новогодишњим празницима, успоменама из детињства, свом породичном животу, пријатељима. Певачица је оголила своју душу и открила шта је оно што је највише мучи, али такође и ономе… »
"Гледали су ме као да сам из контејнера": Злата Петровић открила бол из детињства - о овом хендикепу никад није говорила
Вечерње новости 31.12.2021
Фото АТА Имагес Она сматра да би у данашњем времену многе ствари променила, а онда је оголила душу и присетила се и тешког периода свог одрастања. - Ја сам жена која би помирила цео свет, желела бих да сви живимо подједнако, да… »
"Гледали су ме као да сам из контејнера": Злата Петровић открила бол из детињства! О овом хендикепу никад није говорила
Мондо 31.12.2021
Певачица Злата Петровић открила је детаље своје велике туге. Певачица Злата Петровић открила је детаље своје велике туге. Певачица Злата Петровић важи за врло позитивну и увек насмејану жену, а пред новогодишње празнике… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 43 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 52 минутајош 1 повезана