Повезане вести

Жена у авиону тестирана позитивно на корону: Одлучила да до краја лета остане у тоалету да не би заразила остале путнике

Жена у авиону тестирана позитивно на корону: Одлучила да до краја лета остане у тоалету да не би заразила остале путнике

Вечерње новости 31.12.2021
Фото: Принтсркин/ТикТок - Урадила сам тест и након две секунде је био позитиван. На лету је било 150 људи и највећи страх ми је био да их не заразим - рекла је она. Учитељица је на ТикТоку објавила кратак видео снимак из… »
Путница позитивна на брзом корона тесту током лета, изоловала се у тоалету авиона

Путница позитивна на брзом корона тесту током лета, изоловала се у тоалету авиона

Радио 021 31.12.2021
Учитељица из Чикага Мариса Фотијео морала је да се самоизолује у тоалету авиона четири сата, након што је резултат брзог теста на вирус корона. Тест је урадила усред лета за Исланд, а резултат истог био је позитиван, јавља Раша… »
Током лета урадила тест јер је заболело грло, па се пет сати самоизоловала у тоалету авиона: "Ово ми је био највећи страх"

Током лета урадила тест јер је заболело грло, па се пет сати самоизоловала у тоалету авиона: "Ово ми је био највећи страх"

Блиц 31.12.2021
Једна америчка наставница тврди да је провела пет сати у добровољној самоизолацији у тоалету авиона, након што је била позитивна на ковид-19 усред лета. Мариса Фотиео каже да ју је 20. децембра болело грло док је путовала из… »

Вести дана »