Povezane vesti
Žena u avionu testirana pozitivno na koronu: Odlučila da do kraja leta ostane u toaletu da ne bi zarazila ostale putnike
Večernje novosti 31.12.2021
Foto: Printsrkin/TikTok - Uradila sam test i nakon dve sekunde je bio pozitivan. Na letu je bilo 150 ljudi i najveći strah mi je bio da ih ne zarazim - rekla je ona. Učiteljica je na TikToku objavila kratak video snimak iz toaleta, a u opisu je napisala… »
Putnica pozitivna na brzom korona testu tokom leta, izolovala se u toaletu aviona
Radio 021 31.12.2021
Učiteljica iz Čikaga Marisa Fotijeo morala je da se samoizoluje u toaletu aviona četiri sata, nakon što je rezultat brzog testa na virus korona. Test je uradila usred leta za Island, a rezultat istog bio je pozitivan, javlja Raša tudej. Test je… »
Tokom leta uradila test jer je zabolelo grlo, pa se pet sati samoizolovala u toaletu aviona: "Ovo mi je bio najveći strah"
Blic 31.12.2021
Jedna američka nastavnica tvrdi da je provela pet sati u dobrovoljnoj samoizolaciji u toaletu aviona, nakon što je bila pozitivna na kovid-19 usred leta. Marisa Fotieo kaže da ju je 20. decembra bolelo grlo dok je putovala iz Čikaga u Rejkjavik, zbog… »
Vesti dana »
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih