Povezane vesti
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Danas 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se „još po… »
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Nova 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se „još po… »
U Nišu popunjena sva mesta za „dnevni doček“ Nove godine
N1 Info 31.12.2021
Vesti dana »
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Na snazi crveni meteo-alarm; U 11 časova u Kikindi 36 stepeni, u Beogradu, Zrenjaninu i Banatskom Karlovcu 35
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Radio sto plus pre 13 minutajoš 21 povezana