Povezane vesti
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Danas 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se „još po… »
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Nova 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se „još po… »
U Nišu popunjena sva mesta za „dnevni doček“ Nove godine
N1 Info 31.12.2021
Vesti dana »
Obavljen žreb za Australijan open: Siner neizbežan za Đokovića, Novak startuje protiv Martineza
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
U jednom gradu -6, a u drugom čak 8 stepeni: Neverovatna temperaturna razlika ovog jutra nad Srbijom
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih
Jeziva nesreća kod Bubanj potoka: U sudaru četiri vozila poginuo muškarac, žena prevezena u Urgentni
Kurir pre 41 minutajoš 24 povezane
Skupština danas nastavlja raspravu o predlozima Uglješe Mrdića i ostalih 24 tačaka dnevnog reda
Blic pre 56 minutajoš 9 povezanih