Povezane vesti
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Nova 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se… »
U Nišu popunjena sva mesta za dnevni doček Nove godine
Danas 31.12.2021
U Nišu, povećanje broja obolelih od virusa korona poslednjih dana nije uticalo na smanjenje gužvi u kafićima i kafanama, na sam dan dočeka. Kako agencija Beta saznaje od ugostitelja, sva mesta za takozvani „dnevni doček“ su rezervisana, dok se… »
U Nišu popunjena sva mesta za „dnevni doček“ Nove godine
N1 Info 31.12.2021
Vesti dana »
Novi Sad: Ispituju se navodi o policijskoj brutalnosti nad penzionerom, opozicija blokirala sud
BBC News pre 20 minutajoš 32 povezane
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Ovo su poslednje informacije o zdravstvenom stanju povređenih u Čoki
Telegraf pre 14 minutajoš 23 povezane
Prekršeno primirje - Izrael izveo udare na jug Libana; u Siriji ubijen general Iranske revolucionarne garde
RTS pre 44 minutajoš 20 povezanih