Povezane vesti
Protivnici rudnika litijuma: Vučić kontradiktornim izjavama sluđuje građane
Nova 31.12.2021
Član Udruženja građana "Svi protiv Rio Tinta i rudnika litijuma" Duško Kuzović izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili ne poznaje problematiku ili pokušava da serijom kontradiktornih izjava u vezi sa Rio Tintom pokušava da iznuri i sludi… »
Kuzović: Vučić ili ne poznaje problematiku ili pokušava da sludi građane
Danas 31.12.2021
Član Udruženja građana „Svi protiv Rio Tinta i rudnika litijuma“ Duško Kuzović izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili ne poznaje problematiku ili pokušava da serijom kontradiktornih izjava u vezi sa Rio Tintom pokušava da iznuri i sludi… »
Protivnici rudnika litijuma: Vučić kontradiktornim izjavama sluđuje građane
N1 Info 31.12.2021
Član Udruženja građana "Svi protiv Rio Tinta i rudnika litijuma" Duško Kuzović izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili ne poznaje problematiku ili pokušava da serijom kontradiktornih izjava u vezi sa Rio Tintom pokušava da iznuri i sludi… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 47 minutajoš 63 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 8 satijoš 20 povezanih

Finale neporaženih: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 18 minutajoš 36 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 52 minutajoš 21 povezana