Povezane vesti
Slavi se i u Nišu, stotine ljudi na proslavi u centru: Muzikom u 2022. godinu i na jugu Srbije (video)
Mondo 31.12.2021
Glavni program odvija se na trgu Kralja Milana u centru Niša. Glavni program odvija se na trgu Kralja Milana u centru Niša. Građani Niša dočekuju u velikom broju 2022. godinu na trgu Kralja Milana. Stotine ljudi se okupilo ispred bine - slavi se na jugu… »
U Nišu kao u Guči! Veselo u centru grada pred Novu godinu, na sve strane grme trube (kurir TV)
Kurir 31.12.2021
Veći broj trubačkih orkestara s juga Srbije danas je stigao u Niš koji predveče liči na Guču tokom festivala. U centru grada celog popodneva odzvanjaju lim, trube i kože bubnjeva, a mnogi iz kafića izlaze da se provesele. Trubački orkestri se susreću… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 21 minutajoš 33 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori već osam dana neprekidno protestuju na raskrsnici kod Vlade i poručuju da neće odustati
Nova pre 16 minutajoš 13 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih