Повезане вести

Ватра претворила домове у прах и пепео: Очајни становници Колорада се вратили на место катастрофе: "Гледао сам како ми кућа…

Ватра претворила домове у прах и пепео: Очајни становници Колорада се вратили на место катастрофе: "Гледао сам како ми кућа…

Блиц 01.01.2022
Становници округа Булдер у Колораду вратили су се на место кататрофе након што су снежне падавине помогле у гашењу огромног пожара. Ватра је за само неколико сати захватила 6.000 хектара, уништивши стотине домова. Један мештанин… »
Језив призор из колорада: Дивљи пожари прогутали све, од домова остала само згаришта (фото)

Језив призор из колорада: Дивљи пожари прогутали све, од домова остала само згаришта (фото)

Вечерње новости 01.01.2022
Фото: Тањуг/АП Ватра је за само неколико сати захватила 6.000 хектара, и уништила стотине домова, а један мештанин је рекао да су неке породице у околини "изгубиле све" и да је чудо да нико није страдао, преноси Би-би-си. Фото… »
Очај становника Колорада након пожара: Остало је само поштанско сандуче ФОТО

Очај становника Колорада након пожара: Остало је само поштанско сандуче ФОТО

Нова 01.01.2022
Становници округа Болдер у Колораду вратили су у своје домове након стравичног пожара који је направио велики проблем грађанима уништивши на стотине домова, преноси ББЦ. Ватрогасци су се читав дан борили са ватреном стихијом, а у… »
У Колораду пожаре почео да гаси снег

У Колораду пожаре почео да гаси снег

Данас 31.12.2021
Снежне падавине почеле су данас да гасе пожаре који су уништили читаве квартове у америчкој савезној држави Колорадо. Најмање 500 кућа је уништено, док је неколико десетина хиљада људи било приморано да напусти своје домове… »
Шумски пожари у Колораду уништили стотине кућа

Шумски пожари у Колораду уништили стотине кућа

Данас 31.12.2021
Шумски пожари потпомогнути јаким ветром уништили су стотине кућа, покренули евакуацију десетина хиљада људи у околини Денвера, у америчкој држави Колорад, а неколико људи је повређено. Верује се да су пожар изазвале искре са… »

Вести дана »