Повезане вести

Јокићев велики интервју: О утисцима са Олимпијских игара, зашто плаче кад му коњ изгуби… (ВИДЕО)

Јокићев велики интервју: О утисцима са Олимпијских игара, зашто плаче кад му коњ изгуби… (ВИДЕО)

Вести онлине 01.01.2022
Последњих година један од најбољих кошаркаша Србије и света Никола Јокић ретко даје интервјуе, барем оне у којима говори о темама које се тичу њега лично. Ипак, сада је дао ексклузивни новогдишњи интервју за ТВ Арена Спорт… »
/Видео/ Урнебесна сцена на интервјуу с Јокићем: Ја бих да одем на пиво...овај, сок

/Видео/ Урнебесна сцена на интервјуу с Јокићем: Ја бих да одем на пиво...овај, сок

Спортал блиц 01.01.2022
Најбољи играч НБА за претходну сезону има проблеме као и сви популарни спортисти, превише навијача га препознаје на разним местима. И најбољи кошаркаш на свету има своје проблеме. Није увек лако Николи Јокићу да изађе из куће… »
Јокићу се "омакло" шта му фали, водитељи се насмејали до суза: Због једне речи Никола се брзо исправио! (видео)

Јокићу се "омакло" шта му фали, водитељи се насмејали до суза: Због једне речи Никола се брзо исправио! (видео)

Мондо 01.01.2022
Најбољи играч НБА за претходну сезону има проблеме као и сви популарни спортисти, превише навијача га препознаје на разним местима. Најбољи играч НБА за претходну сезону има проблеме као и сви популарни спортисти, превише… »
Јокић отворено за ''Арену'', хтео да се врати кући чим је стигао у Денвер, открио и тајну успеха српског ватерпола

Јокић отворено за ''Арену'', хтео да се врати кући чим је стигао у Денвер, открио и тајну успеха српског ватерпола

Спортске.нет 01.01.2022
Никола Јокић ће прошлу годину памтити по свом историјском успеху у НБА лиги - сјајним играма је заслужио МВП награду и тако постао први Србин коме је то пошло за руком. И у новој сезони је лидер Денвера који због проблема са… »
‘То је нешто посебно’: Јокић открио која му је најдража награда, а није МВП!

‘То је нешто посебно’: Јокић открио која му је најдража награда, а није МВП!

Хот спорт 01.01.2022
Српски кошаркаш говорио је о досадашњој каријери. Никола Јокић се присетио Олимпијских игара у Рију где је са репрезентацијом Србије стигао до сребра, што је на њега, оставило посебан утисак. – Моја највећа награда у кошарци… »
"Медаља са Србијом ми је највећа награда" - Јокић о сребру и Рију: Кад је видео да су окумили, знао је што су најбољи!

"Медаља са Србијом ми је највећа награда" - Јокић о сребру и Рију: Кад је видео да су окумили, знао је што су најбољи!

Мондо 01.01.2022
Српски кошаркаш доминира НБА лигом када год је на паркету, а сада се присетио и великог резултата у дресу репрезентације. Српски кошаркаш доминира НБА лигом када год је на паркету, а сада се присетио и великог резултата у дресу… »

Вести дана »