Povezane vesti
Jokićev veliki intervju: O utiscima sa Olimpijskih igara, zašto plače kad mu konj izgubi… (VIDEO)
Vesti online 01.01.2022
Poslednjih godina jedan od najboljih košarkaša Srbije i sveta Nikola Jokić retko daje intervjue, barem one u kojima govori o temama koje se tiču njega lično. Ipak, sada je dao ekskluzivni novogdišnji intervju za TV Arena Sport. Aktuelni MVP lige ovoga… »
/Video/ Urnebesna scena na intervjuu s Jokićem: Ja bih da odem na pivo...ovaj, sok
Sportal blic 01.01.2022
Najbolji igrač NBA za prethodnu sezonu ima probleme kao i svi popularni sportisti, previše navijača ga prepoznaje na raznim mestima. I najbolji košarkaš na svetu ima svoje probleme. Nije uvek lako Nikoli Jokiću da izađe iz kuće, ode u kafić, naruči piće… »
Jokiću se "omaklo" šta mu fali, voditelji se nasmejali do suza: Zbog jedne reči Nikola se brzo ispravio! (video)
Mondo 01.01.2022
Najbolji igrač NBA za prethodnu sezonu ima probleme kao i svi popularni sportisti, previše navijača ga prepoznaje na raznim mestima. Najbolji igrač NBA za prethodnu sezonu ima probleme kao i svi popularni sportisti, previše navijača ga prepoznaje na… »
Jokić otvoreno za ''Arenu'', hteo da se vrati kući čim je stigao u Denver, otkrio i tajnu uspeha srpskog vaterpola
Sportske.net 01.01.2022
Nikola Jokić će prošlu godinu pamtiti po svom istorijskom uspehu u NBA ligi - sjajnim igrama je zaslužio MVP nagradu i tako postao prvi Srbin kome je to pošlo za rukom. I u novoj sezoni je lider Denvera koji zbog problema sa povredama za sada ne… »
‘To je nešto posebno’: Jokić otkrio koja mu je najdraža nagrada, a nije MVP!
Hot sport 01.01.2022
Srpski košarkaš govorio je o dosadašnjoj karijeri. Nikola Jokić se prisetio Olimpijskih igara u Riju gde je sa reprezentacijom Srbije stigao do srebra, što je na njega, ostavilo poseban utisak. – Moja najveća nagrada u košarci koju sam dobio je srebrna… »
"Medalja sa Srbijom mi je najveća nagrada" - Jokić o srebru i Riju: Kad je video da su okumili, znao je što su najbolji!
Mondo 01.01.2022
Srpski košarkaš dominira NBA ligom kada god je na parketu, a sada se prisetio i velikog rezultata u dresu reprezentacije. Srpski košarkaš dominira NBA ligom kada god je na parketu, a sada se prisetio i velikog rezultata u dresu reprezentacije. Najbolji… »
Vesti dana »
"Macika kreće ka najvišem vrhu Evrope": Bračni par koji je stradao na Elbrusu u ekspediciju poveo i mačku
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Vremenska prognoza: Pljuskovi se premeštaju ka Banatu i Pomoravlju
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 33 povezane
JUTA saopštila na kojim graničnim prelazima će sutra biti obustavljen rad
Danas pre 33 minutajoš 20 povezanih
Kosovska policija pretresala građane koji su došli na manastirsku slavu kod Prizrena
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih