Povezane vesti
Manojlović: Neću biti kandidat na izborima, iako sam imao takvih ponuda
Nova 01.01.2022
Predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović izjavio je da ne planira da učestvuje na izborima koji su najavljeni za april kao kandidat bilo koje stranke ili pokreta, iako je imao takvih ponuda, i da će i u ovoj godini… »
Manojlović: Neću se politički angažovati, nastavljamo borbu protiv iskopavanja litijuma
Danas 01.01.2022
Predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović izjavio je da ne planira da učestvuje na izborima koji su najavljeni za april kao kandidat bilo koje stranke ili pokreta, iako je imao takvih ponuda, i da će i u ovoj godini… »
Manojlović: Neću biti kandidat na izborima, iako sam imao takvih ponuda
N1 Info 01.01.2022
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 9 satijoš 23 povezane

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
Novi magazin pre 7 satijoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane