Повезане вести

Гавриловић: На националним телевизијама у 90 одсто случајева Вучић сам себе хвали

Гавриловић: На националним телевизијама у 90 одсто случајева Вучић сам себе хвали

Нови магазин 01.01.2022
Извршни директор Бироа за друштвена истраживања (БИРОДИ) Зоран Гавриловић изјавио је данас да је председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић током претходне године у медијима представљан тако што је у 90… »
Гавриловић: На националним ТВ у 90 одсто случајева Вучић сам себе хвали

Н1 Инфо 01.01.2022
Извршни директор Бироа за друштвена истраживања Зоран Гавриловић изјавио је да је председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић током претходне године у медијима представљан тако што је у 90 одсто посвећеног… »

Радио сто плус 01.01.2022
Гавриловић је агенцији Бета казао да је председник Вучић на телевизијама с националном фреквенцијом неколико пута више заступљен него министри Владе Србије. „Према моделу уредјивања ТВ дневника, уместо новинарских прилога имамо… »

Нова 01.01.2022
Извршни директор Бироа за друштвена истраживања Зоран Гавриловић изјавио је да је председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић током претходне године у медијима представљан тако што је у 90 одсто посвећеног… »

Вести дана »