Povezane vesti
Gavrilović: Na nacionalnim televizijama u 90 odsto slučajeva Vučić sam sebe hvali
Novi magazin 01.01.2022
Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) Zoran Gavrilović izjavio je danas da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić tokom prethodne godine u medijima predstavljan tako što je u 90 odsto posvećenog… »
Gavrilović: Na nacionalnim TV u 90 odsto slučajeva Vučić sam sebe hvali
N1 Info 01.01.2022
Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja Zoran Gavrilović izjavio je da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić tokom prethodne godine u medijima predstavljan tako što je u 90 odsto posvećenog vremena sam sebe… »
Gavrilović: Na nacionalnim televizijama u 90 odsto slučajeva Vučić sam sebe hvali
Radio sto plus 01.01.2022
Gavrilović je agenciji Beta kazao da je predsednik Vučić na televizijama s nacionalnom frekvencijom nekoliko puta više zastupljen nego ministri Vlade Srbije. „Prema modelu uredjivanja TV dnevnika, umesto novinarskih priloga imamo reklame o… »
Gavrilović: Na nacionalnim TV u 90 odsto slučajeva Vučić sam sebe hvali
Nova 01.01.2022
Izvršni direktor Biroa za društvena istraživanja Zoran Gavrilović izjavio je da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić tokom prethodne godine u medijima predstavljan tako što je u 90 odsto posvećenog vremena sam sebe… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana