Povezane vesti
Umalo tuča bivših supružnika! Dalila i Dejan na ivici fizičkog okršaja - Uneli se jedno drugome u lice, pa usledio obrt
Mondo 01.01.2022
Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se posvađali tokom dočeka Nove godine, a malo je falilo i da dođe do fizičkog okršaja. Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se posvađali tokom dočeka Nove godine, a malo je falilo i da dođe do fizičkog okršaja. Dejan… »
Dalila i dejan se umalo potukli: Ona vrištala: "Skloni se od mene", pa usledio obrt - njegovoj mami neće biti dobro
Blic 01.01.2022
Dejan i Dalila Dragojević tokom novogodišnje žurke imali su žestoku raspravu u dvorišu. Umalo nije došlo i do fizičkog obračuna među njima, međutim nešto kasnije usledilo je pomirenje. - Skloni se od mene - plakala je Dalila. - Žao mi je - dodao je on. -… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, ako nafta pređe 120 dolara, "ne znam šta ću"
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Jeziv snimak Dron pogodio hotel gde su smeštene ambasade EU u Bagradu: Posle eksplozije izbio požar
Telegraf pre 32 minutajoš 45 povezanih
Drama u kataru: Iran ispalio 14 balističkih raketa i dronove, nebo se zapalilo od presretanja
Večernje novosti pre 58 minutajoš 28 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 9 satijoš 67 povezanih