Povezane vesti
Dalila jecala,: pa se obratila ocu nakon nervnog rastrojstva: Rijaliti učesnici zanemeli
Blic 01.01.2022
Dalila Dragjević nije dobila poklon od porodice za Novu godinu, a voditelj joj je rekao da je to zbog toga što poklon kasni. Dalila je zbog ovoga celog dana bila neraspoložena, a u jednom trenutku doživela je emotivni slom, pa je krenula da ruši sve pred… »
Dalila napala Minu Vrbaški! Posle nervnog sloma upala u Belu kuću: Napala je zbog sukoba iz prošlosti
Blic 01.01.2022
Dalila Dragojević napala je odmah Minu Vrbaški čim je ova ušla u Belu kuću kako bi podelila zadrugarima poklone. - Vidim pokloni se dela. Što nisi meni donela poklon? - pitala je Dalila. - Bila si nevaljala - rekla je Mina. - A što nisi donela sve… »
Dalila napala Minu Vrbaški: „Klošarko jedna, ti došla da deliš poklone!?“ (VIDEO)
Svet & Skandal 01.01.2022
Mina Vrbaški je sa voditeljem ušetala u „Belu kuću“ kako bi zadrugarima podelili novogodišnje poklone. Pre ovog incidenta, Dalila Dragojević , lomila je i histerisala po ekonomskom dvorištu imanja u Šimanovcima, a sve zato što je mislila da nije dobila… »
Lom i suze u zadruzi! Obezbeđenje kruži oko Dalile, ruši sve pred sobom! Dejan doživeo brodolom zbog porodice i poklona…
Kurir 01.01.2022
Dejan Dragojević dobio je novogodišnji poklon od svoje porodice, te je pred zadrugarima prokomentarisao odnose: - Drago mi je što sam video mamu i brata. Jedva čekam da izađem da sednemo da popričamo o svemu. Ja sam u Novu godinu ušao kao slobodan -… »
Haos na imanju: Dalila demolirala ekonomsko dvorište zbog poklona, Dejan u suzama kad je video šta mu je porodica poslala
Blic 01.01.2022
Tokom dodele poklona u "Zadruzi", Dalila Dragojević je pomislila da nije dobila poklon i odmah izletela iz Bele kuće, te odmah počela da histeriše po ekonomskom dvorištu i pravi haos. Zbog njenog napada histerije odmah je reagovalo obezbeđenje, ali i… »
Vesti dana »
(BLOG) Saopštene informacije o zdravlju vrhovnog vođe Irana, Tramp objavio kada će kraj rata
N1 Info pre 28 minutajoš 45 povezanih
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 28 minutajoš 71 povezana
Instant plaćanja privremeno bila nedostupna, NBS: Rešene tehničke poteškoće, plaćanje ponovo dostupno
Euronews pre 28 minutajoš 22 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Glas Zaječara pre 3 satajoš 24 povezane
Zbog izjave o Hrvatima, osude i krivična prijava protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine
N1 Info pre 33 minutajoš 19 povezanih