Повезане вести
Далила јецала,: па се обратила оцу након нервног растројства: Ријалити учесници занемели
Блиц 01.01.2022
Далила Драгјевић није добила поклон од породице за Нову годину, а водитељ јој је рекао да је то због тога што поклон касни. Далила је због овога целог дана била нерасположена, а у једном тренутку доживела је емотивни слом, па је… »
Далила напала Мину Врбашки! После нервног слома упала у Белу кућу: Напала је због сукоба из прошлости
Блиц 01.01.2022
Далила Драгојевић напала је одмах Мину Врбашки чим је ова ушла у Белу кућу како би поделила задругарима поклоне. - Видим поклони се дела. Што ниси мени донела поклон? - питала је Далила. - Била си неваљала - рекла је Мина. - А… »
Далила напала Мину Врбашки: „Клошарко једна, ти дошла да делиш поклоне!?“ (ВИДЕО)
Свет & Скандал 01.01.2022
Мина Врбашки је са водитељем ушетала у „Белу кућу“ како би задругарима поделили новогодишње поклоне. Пре овог инцидента, Далила Драгојевић , ломила је и хистерисала по економском дворишту имања у Шимановцима, а све зато што је… »
Лом и сузе у задрузи! Обезбеђење кружи око Далиле, руши све пред собом! Дејан доживео бродолом због породице и поклона…
Курир 01.01.2022
Дејан Драгојевић добио је новогодишњи поклон од своје породице, те је пред задругарима прокоментарисао односе: - Драго ми је што сам видео маму и брата. Једва чекам да изађем да седнемо да попричамо о свему. Ја сам у Нову годину… »
Хаос на имању: Далила демолирала економско двориште због поклона, Дејан у сузама кад је видео шта му је породица послала
Блиц 01.01.2022
Током доделе поклона у "Задрузи", Далила Драгојевић је помислила да није добила поклон и одмах излетела из Беле куће, те одмах почела да хистерише по економском дворишту и прави хаос. Због њеног напада хистерије одмах је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана