Повезане вести

Милица Павловић: Када се најмање надаш тај неко се појави

Милица Павловић: Када се најмање надаш тај неко се појави

Вести онлине 01.01.2022
Милица Павловић неко је ко веома ретко прича о свом емотивном животу, али је специјално у емисији Сценирање открила неке појединости из свог приватног живота. – Све се у животу дешава, некако и спонтано, и кад се најмање надаш… »
Специјално изненађење за Дачића! Добио неочекивани поклон за рођендан у емисији Сценирање! Ивица: Мени је ово забрањено

Специјално изненађење за Дачића! Добио неочекивани поклон за рођендан у емисији Сценирање! Ивица: Мени је ово забрањено

Курир 01.01.2022
Гости данашње емисије "Сценирање" су Ивица Дачић, певачица Милица Павловић и глумица Ивана Дудић. Многима је познато да је Ивици Дачићу, јер је рођен на симболичан датум, рођендан 1. јауара. Како је био гост емисије Сценирање… »
Љубавна прича ивице Дачића! На невиђено сам јој писао: Непозната девојко... Открио како је на несвакидашњи начин освојио…

Љубавна прича ивице Дачића! На невиђено сам јој писао: Непозната девојко... Открио како је на несвакидашњи начин освојио…

Курир 01.01.2022
Гости данашње емисије "Сценирање" су Ивица Дачић, певачица Милица Павловић и глумица Ивана Дудић. Како је био гост емисије Сценирање, наша Лиљана Станишић одлучила је да га песмом и тортом изненади поводом његовог дивног… »

Вести дана »