Povezane vesti

Milica Pavlović: Kada se najmanje nadaš taj neko se pojavi

Milica Pavlović: Kada se najmanje nadaš taj neko se pojavi

Vesti online 01.01.2022
Milica Pavlović neko je ko veoma retko priča o svom emotivnom životu, ali je specijalno u emisiji Sceniranje otkrila neke pojedinosti iz svog privatnog života. – Sve se u životu dešava, nekako i spontano, i kad se najmanje nadaš tada se i pojavi… »
Specijalno iznenađenje za Dačića! Dobio neočekivani poklon za rođendan u emisiji Sceniranje! Ivica: Meni je ovo zabranjeno

Specijalno iznenađenje za Dačića! Dobio neočekivani poklon za rođendan u emisiji Sceniranje! Ivica: Meni je ovo zabranjeno

Kurir 01.01.2022
Gosti današnje emisije "Sceniranje" su Ivica Dačić, pevačica Milica Pavlović i glumica Ivana Dudić. Mnogima je poznato da je Ivici Dačiću, jer je rođen na simboličan datum, rođendan 1. jauara. Kako je bio gost emisije Sceniranje, naša Liljana… »
Ljubavna priča ivice Dačića! Na neviđeno sam joj pisao: Nepoznata devojko... Otkrio kako je na nesvakidašnji način…

Ljubavna priča ivice Dačića! Na neviđeno sam joj pisao: Nepoznata devojko... Otkrio kako je na nesvakidašnji način…

Kurir 01.01.2022
Gosti današnje emisije "Sceniranje" su Ivica Dačić, pevačica Milica Pavlović i glumica Ivana Dudić. Kako je bio gost emisije Sceniranje, naša Liljana Stanišić odlučila je da ga pesmom i tortom iznenadi povodom njegovog divnog dana. A onda je… »

Vesti dana »