Повезане вести
Брнабић: Гласајте на референдуму како би да правда била једнака и за премијера и за грађанина
Радио 021 01.01.2022
Председница владе Србије Ана Брнабић позвала је грађане да изађу на референдум и да гласају за промену Устава, због владавине права, односно да би сви грађани били једнаки на суду. "Сви, без обзира ко је на власти, биће једнаки… »
Брнабић: Гласајте да правда буде једнака и за премијера и за обичног грађанина
Н1 Инфо 01.01.2022
Председница владе Србије Ана Брнабић позвала је грађане да изађу на референдум и да гласају за промену Устава, због владавине права, односно да би сви грађани били једнаки на суду. „Сви, без обзира ко је на власти, биће једнаки… »
Брнабић: Влада Србије и ја лично остајемо посвећени стварању боље и сигурније будућности
РТВ 01.01.2022
БЕОГРАД - Мислим и верујем да ће грађани наградити на изборима рад и резултате, оценила је вечерас премијерка Србије Ана Брнабић и поручила да је важно на референдуму о уставним променама гласати "да" како се политика не би… »
Брнабић: Верујем да ће грађани на изборима наградити рад и резултате
Нова 01.01.2022
Мислим и верујем да ће грађани наградити на изборима рад и резултате, оценила је вечерас премијерка Србије Ана Брнабић и поручила да је важно на референдуму о уставним променама гласати "да" како се политика не би мешала у… »
Новогодишња честитка Ане Брнабић која не слути на добро
Нова 01.01.2022
Премијерка Ана Брнабић честитала је грађанима Србије Нову годину на Инстаграму и практично поручила да ће власт у Србији наставити да ради што и до сад. А то, кад се узме у обзир претходна година, никако не слути на добро. „Влада… »
Вести дана »
Веома густа магла данас очекује ове делове Србије: температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане