Повезане вести

Брнабић: Гласајте на референдуму како би да правда била једнака и за премијера и за грађанина

Брнабић: Гласајте на референдуму како би да правда била једнака и за премијера и за грађанина

Радио 021 01.01.2022
Председница владе Србије Ана Брнабић позвала је грађане да изађу на референдум и да гласају за промену Устава, због владавине права, односно да би сви грађани били једнаки на суду. "Сви, без обзира ко је на власти, биће једнаки… »
Брнабић: Гласајте да правда буде једнака и за премијера и за обичног грађанина

Брнабић: Гласајте да правда буде једнака и за премијера и за обичног грађанина

Н1 Инфо 01.01.2022
Председница владе Србије Ана Брнабић позвала је грађане да изађу на референдум и да гласају за промену Устава, због владавине права, односно да би сви грађани били једнаки на суду. „Сви, без обзира ко је на власти, биће једнаки… »
Брнабић: Влада Србије и ја лично остајемо посвећени стварању боље и сигурније будућности

Брнабић: Влада Србије и ја лично остајемо посвећени стварању боље и сигурније будућности

РТВ 01.01.2022
БЕОГРАД - Мислим и верујем да ће грађани наградити на изборима рад и резултате, оценила је вечерас премијерка Србије Ана Брнабић и поручила да је важно на референдуму о уставним променама гласати "да" како се политика не би… »
Брнабић: Верујем да ће грађани на изборима наградити рад и резултате

Брнабић: Верујем да ће грађани на изборима наградити рад и резултате

Нова 01.01.2022
Мислим и верујем да ће грађани наградити на изборима рад и резултате, оценила је вечерас премијерка Србије Ана Брнабић и поручила да је важно на референдуму о уставним променама гласати "да" како се политика не би мешала у… »
Новогодишња честитка Ане Брнабић која не слути на добро

Новогодишња честитка Ане Брнабић која не слути на добро

Нова 01.01.2022
Премијерка Ана Брнабић честитала је грађанима Србије Нову годину на Инстаграму и практично поручила да ће власт у Србији наставити да ради што и до сад. А то, кад се узме у обзир претходна година, никако не слути на добро. „Влада… »

Вести дана »