Povezane vesti
Bivša žena i tašta su me lažno optužile za nasilje u porodici! Novogodišnja ispovest Kristijana Golubovića: Želim dete…
Kurir 01.01.2022
Kristijan Golubović govorio je o 2021. godini i svojoj ljubavi sa Kristinom Spalević, sa kojom je uplovio u vezu tokom rijalitija "Zadruga 4" . Koji trenutak bi izdvojio kao najlepši iz 2021. godine koja je za nama? - Brzo ozdravljenje od korone. U… »
Žena i tašta me optužile za nasilje u porodici! Poljubac koji je šokirao naciju i razvod uz teške optužbe
Mondo 01.01.2022
Kristijan Golubović sumirao proteklu godinu. Kristijan Golubović sumirao proteklu godinu Kristijan Golubović govorio je o 2021. godini i svojoj ljubavi sa Kristinom Spalević, sa kojom je uplovio u vezu tokom rijalitija Zadruga 4 . Golubović je vezu… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane