Повезане вести
Отац несталог Сплићанина чуо се последњи пут са сином у петак око 17 сати
Политика 02.01.2022
Ненад Периш, отац 27-огодишњег Матеја Периша из Сплита, који је нестао током новогодишње ноћи у Београду, каже да се са сином последњи пут чуо 31. децембра око 17 часова и да није приметио ништа необично током разговора… »
"Верујем српској полицији": Отац несталог Матеја стигао у Бетон халу, претраживање реке у току (фото)
Блиц 02.01.2022
- Верујем српској полицији и зато се нећу мешати у потрагу. Нема никаквих нових информација за сада - рекао је с очима пуним суза Ненад Периш, отац Сплићанина Матеја Периша (26) који је нестао у ноћи између четвртка и петка… »
"Само Матеја да нађем, па макар га морао само једном пољубити": Једва, кроз плач изговорио је отац несталог момка из Сплита…
Блиц 02.01.2022
Ненад Периш, отац Матеја Периша (27) из Сплита, који је нестао у Београду, каже да се са сином последњи пут чуо 30. децембра око 17 часова и да није приметио ништа необично током разговора. Он је био са најбољим пријатељима из… »
"Знао сам да нешто није у реду" у Београд стиже отац несталог младића из Сплита: Молим вас, помозите ми!
Ало 02.01.2022
Потрага за Матејом Перишем (27) несталим ноћ пре Нове године и данас се наставља, а тим поводом његов отац Ненад данас долази у Београд. Забринут због нестанка сина о коме већ други дан нема ни трага ни гласа, Ненад Периш већ… »
"Муче ме неке дилеме": Отац несталог Матеја сутра стиже у Београд: У потрагу се укључили и Игор Милановић и Дарко Удовичић…
Блиц 02.01.2022
"Матеју је ово био први пут да иде у Београд и, да вам право кажем, нисам био ни сада за то да иде баш тамо чекати Нову годину. Али, ишао је с пријатељима које зна још из основне школе па ми је ипак било некако лакше", прича… »
Вести дана »

Финале Светског првенства прекинуто због пљуска, Топићева чека напад на државни рекорд и медаљу
РТС пре 24 минутајош 18 повезаних

Брутално чишћење у полуфиналу! Одбојкаши Италије победили Аргентину и пласирали се у четвртфинале Светског првенства!
Курир пре 33 минутајош 23 повезане

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
Данас пре 24 минутајош 17 повезаних